Trendyol güvenilir mi?

Onlarca farklı kategoriden onlarca farklı ürün aldım. Aldığımdan daha çoğunu iade ettim, hiç reddetmediler. En ucuza satmıyorlar ama piyasaya göre iyi fiyata satıyorlar. İşlerin ters gitme olasılığı gayet düşük, benim güvenimi kazandılar.

Rica etsem işlemcide revizyon ne demek açıklar mısın?

İşlemci gözden geçirilip üretim teknolojisi yenilenerek, işlemciyi daha güçlü hale getirdiler, ayrıca işlemcinin güç tüketimini azalttılar ve daha küçük bir fan kullanılarak sessiz hale getirdiler.

İlk nesil olan R5 1600 14nm üretim teknolojisine sahip, 95 TDP güç tüketimli ve Wraith spire olan büyük fan ile geliyor.

İkinci nesil R5 1600 ise 12 nm üretim teknolojisine sahip, 65 TDP güç tüketimli ve Wraith stealth olan küçük fan ile geliyor. Ve performans olarak Ryzen 5 2600'e çok yakın bir performans veriyor.

İşlemci gözden geçirilip üretim teknolojisi yenilenerek, işlemciyi daha güçlü hale getirdiler, ayrıca işlemcinin güç tüketimini azalttılar ve daha küçük bir fan kullanılarak sessiz hale getirdiler.

İlk nesil olan R5 1600 14nm üretim teknolojisine sahip, 95 TDP güç tüketimli ve Wraith spire olan büyük fan ile geliyor.

İkinci nesil R5 1600 ise 12 nm üretim teknolojisine sahip, 65 TDP güç tüketimli ve Wraith stealth olan küçük fan ile geliyor. Ve performans olarak Ryzen 5 2600'e çok yakın bir performans veriyor.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı