Trendyol "İade reddedildi"

Aschate

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol'dan aldığım Intel işlemciyi 15.12 tarihinde ben evde yokken kardeşim teslim almış kargoyu ve işlemci kutusunun bandını açmış. Ürünü herhangi bir şekilde kullanmadım ve kutusunda bandın açılması dışında herhangi bir sorun yok. 25.12'de ben ürünü iade ettim. 26.12 tarihinde Trendyol'dan "İade Reddedildi" mesajı geldi. Trendyol Online Destek ile bağlantı kurduğumda "Paketi açıldığı için ürününüzün iadesi reddedilmiştir." Dendi. Online alışverişlerde 14 gün içerisinde koşulsuz iade olmuyor mu? Bu ürünü nasıl iade edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Açıldığında bazıları satılabiliriliğini kaybettiğini düşünüyor, bu yüzden pek şansın olmayabiliyor. Satıcının insiyatifinde biraz.

İade edebileceğini pek sanmıyorum. Etmeye çalışırsan uzun bir süreç seni bekliyor. Tüketici Hakem Heyeti İade etmeni sağlayabilir ama 2-3 ay sonrasında işlemcinin fiyatı yükselebilir. Aldığında ne ödediysen onu iade ederler. Bir süre kullanıp ikinci elde satmaya çalışabilirsin. Yada direk ikinci elde satabilirsin.

Trendyol'dan aldığım Intel işlemciyi 15.12 tarihinde ben evde yokken kardeşim teslim almış kargoyu ve işlemci kutusunun bandını açmış. Ürünü herhangi bir şekilde kullanmadım ve kutusunda bandın açılması dışında herhangi bir sorun yok. 25.12'de ben ürünü iade ettim. 26.12 tarihinde Trendyol'dan "İade Reddedildi" mesajı geldi. Trendyol Online Destek ile bağlantı kurduğumda "Paketi açıldığı için ürününüzün iadesi reddedilmiştir." Dendi. Online alışverişlerde 14 gün içerisinde koşulsuz iade olmuyor mu? Bu ürünü nasıl iade edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öyle bir saçmalık olmaz hocam, hiç kullanmamışsınız. Sadece bant açılmış. Bir daha iade isteyin, kendileriyle görüşün. Hala da vermezlerse Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunun.

"Paketi açıldığı için ürününüzün iadesi reddedilmiştir." Dendi. Online alışverişlerde 14 gün içerisinde koşulsuz iade olmuyor mu? Bu ürünü nasıl iade edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam tekrar arayıp 14 günlük cayma hakkınızın olduğunu ve bunu kullanmak istediğinizi belirtin. Sadece bandının açıldığını belirtin. Eğer ısrar ederlerse THH'ye şikayet edeceğinizi belirtin. Boşuna 14 gün hak vermiyorlar.

Hocam tekrar arayıp 14 günlük cayma hakkınızın olduğunu ve bunu kullanmak istediğinizi belirtin. Sadece bandının açıldığını belirtin. Eğer ısrar ederlerse THH'ye şikayet edeceğinizi belirtin. Boşuna 14 gün hak vermiyorlar.

Kesinlikle. Eğer kendileriyle kararlı bir şekilde görüşür ve THH'ye şikayet edeceğinizi söylerseniz önemseyip iadeyi yapabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı