- Makaleler
- 42
Trendyol'dan 750 TL'lik bir alışveriş yapacağım ama kampanya vs. var mı şu an?
Kartlara vs. yapılan kampanyalar hocam ne olabilir ki.Ne kampanyası.
Maximum:40 TL, Paycell:30 TL. Başka da bilgim yok.Trendyol'dan 750 TL'lik bir alışveriş yapacağım ama kampanya vs. var mı şu an?
Bence beklerseniz zarar edersiniz 1 ay once aldigim 500tl anakarta 1000tl diyorlar 30tl 20tl az vericem diye boyle seyleri bence goze almayinTrendyol'dan 750 TL'lik bir alışveriş yapacağım ama kampanya vs. var mı şu an?
Beklemeyeceğim bugün alacağım zaten kampanya soruyorum hocam kartlara vs.Bence beklerseniz zarar edersiniz 1 ay once aldigim 500tl anakarta 1000tl diyorlar 30tl 20tl az vericem diye boyle seyleri bence goze almayin
Bence beklerseniz zarar edersiniz 1 ay once aldigim 500TL anakarta 1000TL diyorlar 30TL 20TL az vereceğim diye boyle seyleri bence goze almayin.
Nays ile 75 TL kazanırsınız.Beklemeyeceğim bugün alacağım zaten kampanya soruyorum hocam kartlara vs.
Alis veris yaparken sepete ekle bolumune yani urunu profiline tikladiginizda altta kampanya oluyo eger gerekli kosullari sagliyosa 10-20 tl indirim aliyorsunuz yoksa yokturBeklemeyeceğim bugün alacağım zaten kampanya soruyorum hocam kartlara vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.