Satıcı konuya gelip davayla ilgili birkaç şey söyleyince herkesin gözü korktu herhalde, konu sahibine laf etmeye başlamış herkes. Burada anormal bir şey göremiyorum ben. Her bilinçli tüketici gibi konu sahibi arkadaşımız da hakkını aramak için buraya böyle bir konu açmış ki bu da forumlarda açılan yüzlerce benzer konulardan birisi. Ben de adını sanını bilmediğim bir yerden alışveriş yapıp mağdur olsam böyle bir konu açma gereği duyarım. Bu forumlarda ne markalar ne satıcılar kötüleniyor. Bu yorumlar o firmanın kesinlikle kötü olduğu anlamına gelmiyor. Herkes istediğini söylemekte özgür. Eğer bir mağduriyet yaşandıysa satıcının en kibar şekilde özür dileyip alıcının mağduriyetini gidermesi gerekiyor. Peki bizim satıcı ne yapıyor, gelmiş alıcıya adımı karalıyorsun deyip saldırıyor. Bir kere üslubunuzdan belli iyi bir satıcı olmadığınız. Üstelik sattığı ürünü sıfır olarak kutusunda satmıyor, ikinci el platformu mu  bu Trendyol? Sen o ürünü orijinal kutusunda sapa sağlam satmalısın alan kişiye. Ne fiş ne fatura hiçbir şey yok. Adama peçete yollamışsınız. Ben burada kesinlikle alıcıyı haklı buluyorum, satıcı alıcıya dedikleriyle kendisini karaladı benim gözümde.