Çözüldü Trendyol M.2 SSD siparişinde dolandırıldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ValderZ

Centipat
Daha fazla  
M.2 SSD sipariş ettim. Böyle bir ürün geldi, resmen dolandırıldım ama şu an para Trendyol'da yani satıcıya geçmedi. Paketi elime aldığımda şeklinden zaten huy kaptım çünkü alacağım şey yuvarlak değil. Video aldım paketi açarken ama bir yere sabitlediğim için tam açılırken gözükmüyor elimde olduğu için. Neyse Trendyol'da böyle bir durum yaşayan, iade talep eden falan var mı? Süreç nasıl işliyor benim yanımda dururlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220202_142707.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 1.073
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bas harfleri
İ.E.i
Bursa
Ozur acmaniz icin talebimiz yok, onemli olan boyle bir davranis sergilememekti, Sagduyulu sekilde konuya yaklasmakti ve iadenizi kabul edecegiz. Kimseye zorla urun satisi yapmiyoruz. Gerekli yasal haklarinizi arayabilirsiniz cunku biz arayacagiz. Konunun yasal sureciyle alakali da tum arkadaslari buradan bilgilendirecegiz.
Büyük ihtimal arkadaşların dediği gibi bir karışıklık olmuştur. Trendyol gibi sitelerde mağaza açmanın getirileri vardır. Mağaza bunu asla göze alamaz. Siz normal şekilde iade talebi oluşturun.

İade talebi oluşturdum geldiği gibi hiç ellemedim geri gidiyor.

Tüketici hakem heyetine başvurun böylece hem istediğiniz M.2'ye kavuşursunuz hem de para vermemiş olursunuz fakat onlara dava açmanız ya da size M.2'yi verip aranızda anlaşma gibi bir şey yapmanız gerek bence ver direkt mahkemeye adalet yerini bulsun reis.

Hocam mahkeme falan uğraşmak istemiyorum Trendyol iademi yapsın Amazon'dan alacağım.
Arkadaşlar şimdi her şeyi bir kenara bırakalım az önceki arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum. Ben iade için Sürat Kargo'ya gittim gelen şey geri gidiyor. Satıcı iade kabul etmezse ne olacak ? Trendyol benim yanımda durur mu? Açarken video var ama dediğim gibi yeterli görmeyebilirler.

İade edilen ürünlere puan verilmiyor. Eğer size ayıplı mal gönderilmesini hoş karşılıyorsanız o sizin kararınız. Siz ses çıkarmayabilirsiniz sizin kararınız hoş karşılarım.
''Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda, internet portalında ya da reklam ve ilanlarında yer alan özelliklerinden bir veya birden fazlasını taşımayan; satıcı tarafından bildirilen veya teknik düzenlemesinde tespit edilen niteliğe aykırı olan; muadili olan malların kullanım amacını karşılamayan, tüketicinin makul olarak beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar da ayıplı olarak kabul edilir. ''

Sorun bir tık orada zaten, sen paketin içine bakmadan hemen dolandırıcı damgası vuruyorsun.(satıcıda da hata var ama kendi hatanı da üstlenmeyi bileceksin)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence kabul edip iade alabilirler eğer video varsa almayız falan derlerse dersin sizi dava ederim diye damarlarına bas zaten o panikle geri alırlar paranıda geri alırsın ama o üreticiden uzak dur derim.

Hocam satıcıya öğlen iadeyi verdim suç duyurusunda bulunacağım diye mesaj atmıştım ne diyorsunuz anlamıyorum falan yazmış iadeyi zorlaştırabilir. Eğer iade kabul edilmezse süreç ne olur Trendyol iademi yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…