Çözüldü Trendyol M.2 SSD siparişinde dolandırıldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ValderZ

Centipat
Daha fazla  
M.2 SSD sipariş ettim. Böyle bir ürün geldi, resmen dolandırıldım ama şu an para Trendyol'da yani satıcıya geçmedi. Paketi elime aldığımda şeklinden zaten huy kaptım çünkü alacağım şey yuvarlak değil. Video aldım paketi açarken ama bir yere sabitlediğim için tam açılırken gözükmüyor elimde olduğu için. Neyse Trendyol'da böyle bir durum yaşayan, iade talep eden falan var mı? Süreç nasıl işliyor benim yanımda dururlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220202_142707.jpg
    IMG_20220202_142707.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 1.073
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bas harfleri
İ.E.i
Bursa
Ozur acmaniz icin talebimiz yok, onemli olan boyle bir davranis sergilememekti, Sagduyulu sekilde konuya yaklasmakti ve iadenizi kabul edecegiz. Kimseye zorla urun satisi yapmiyoruz. Gerekli yasal haklarinizi arayabilirsiniz cunku biz arayacagiz. Konunun yasal sureciyle alakali da tum arkadaslari buradan bilgilendirecegiz.
Şurası hariç gerisine katılıyorum ama 25 kuruş için insan bıçaklanan bir ülkede 500 liraya neler neler yaşanır.

E-Ticaret'i kastettim. Trendyol gibi bir yerden alınan bir üründe kim bu kadar az para için kazıklar bi başka birini? Tamamen saçma.

Arkadaşlar anlamamakta diretenler var :D her tüketici gibi ben de talep edilen ürünü istedim ve bulamadım. Dolandırıcı kelimesi anlamını tam bilmeyenler var sanırım. Örnek vermek gerekirse bir ürünü 560/sn yazma hızı gösterip aslında ürünün özellikleri öyle değilse bunu böyle gösterip satmak da bir dolandırıcılıktır. Ürünün satış resminde ürün kutulu bir şekilde duruyor ve herhangi bir açıklama yazmıyor kutusuz vb. gönderileceğine dair. Ki gönderilmediğine de eminim. oradaki küçücük plastiğe sigmayacagina eminim kutunun içine açmadan baktım.

E-ticaret'i kastettim. Trendyol gibi bir yerden alınan bir üründe kim bu kadar az para için kazıklar bir başka birini? Tamamen saçma.

Evet katılıyorum zaten satıcı da 500 lira için uğraşmam demiş haklısınız ama ben konuyu açan arkadaşın neden bu kadar panik yaptığını özetlemek için söyledim. Yani insanlar 25 kuruş için bıçaklıyorken arkadaş 500 liraya panik yapması çok olası anlamında. Tabii ki gerekli adımları tamamlamadan ifşalaması çok büyük hata.

Diski ben yolladim. Belli ki bu tarz yerlerde ticaret yapmayi bilmeyen birisiniz.
  1. Bizim saticilar olarak sizi dolandirma ihtimalimiz yok cunku paraniz 15 gun kosulsuz iade surecinde boyunca havuzda bekler ve 15 gunluk sürede iade olmazsa para hesaba gecer.
  2. Kimse boylesine devasa bir organizasyonda sizin 500 TL'nizin pesine dusmez, dolandiracaksa buyuk dolandirir. Sahsen ben dolandirsam oyle yaparim. Mesela 50 binlik bir urunu 45 bin yazarim onu dolandiririm sonucta suc ayni.
  3. Ürün koruma kutusunun icine peceteye sarili sekilde yolladik, ambalaji zarar gordugu icin sert yuvarlak bir ruloya koruma kutusuna koyduk. Aldığınız SSD disk 2.5 inc değil M.2 SATA.
  4. Gelen pakette telefon numaramiz var, bizimle iletisime gecseydiniz bu kadar yaygaraya gerek olmazdi ve size aciklama yapardik, yardimci olurduk ama siz propagandayi sectiniz ve bizi karalama kampanyasi baslattiniz. Ticaretimize zarar vermeye calistiniz, itibarsizlastirmaya calistiniz.
  5. Orduda ticaret yapilamaz mi? Ordu, Türkiye disinda bir yer mi?
  6. Yorumlardan bazilari Vestel'e lenovi yazmis falan demis, urunu ve ozelliklerini sisteme biz değil Trendyol giriyor. Biz satici olarak sadece altina fiyat aciyoruz ve sisteme fiyat giriyoruz.
  7. Yaptiginiz bir suctur ve suc islediniz. Buradaki yazismalarin ekran goruntulerini aldim ve hakkinizda sirket avukatımiz araciligi ile yasal islem baslatip dava acacagiz.
Numaram 555 585 76 18.
Ben arkanızdayım arkadaş boş yapmış. Ordu diye ne alaka ticaret yapılmıyor mu? :D

Hâlâ işin ordu kısmına takılanlar var :D
Kardeşim 10 sayfayı da okudum. Aşırı boş yapmışsın. Madem böyle bir durum var hala soruyorsun acaba iade yaparlar mı diye. Benim başıma böyle bir şey gelse direk Trendyol müşteri hizmetlerini ararım. Firmayı bulmaya çalışırım. Sen gelmişsin burada firmaya dolandırıcı damgası vurmuşsun. Bu konuyu açmadan önce Trendyol'u ve firmayı arayıp yardımcı olmadıktan sonra bu konuyu açsanız ben sizin yanınızda olurdum. Siz ise satıcı ile iletişime geçmeden satıcıyı dolandırıcı suçu ile suçladınız. Paketi iyice incelemeden önce. Şuan siz suçlu durumundasınız. Davanız hayırlı olsun. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı