Kutunun üstündeki IMEI telefondaki IMEI ile aynı olmalı bir de e-Devlet'ten sorgulat bunun dışında gelir gelmez arka kapağa iyi bak şarj cihazı vesaire iyi konumlandırılmış mı? Açılıp açılmadığını kontrol et kutunun eğer en ufak dahi açılma varsa kesinlikle bir şeyini çalmışlardır. Dediğim gibi ben bir sorunla karşılaşmadım 1 kez de güncelleme sonrası parmak izim gittiği için garantiye yolladım gayet düzgün yaptılar. Ama dediğim gibi atıyorum sen firmasin ve bende o ürünleri yollayan kişiyim veya senin ürünün ile ilgilenen kişiyim. Ben 2-3 telefoncu ile veya daha yüksek biri ile anlaşıp IMEI'lerini çalıyorum telefonun. Veya direkt bunu firma da yapabilir. Ama şunun garantisini verebilirim sanırım ben bu telefonu alırken satıcıyı iyi araştırmıştım bir sürü iPhone veya daha başka ürün de satıyor 4K takipçisi var ve güvenilir satıcı damgası yemiş bir sorun çıkmaz.
15 gün içinde her türlü iade etmek zorundalar telefon da en ufak çizik dahi olsun istersen sen kutuyu param parça et telefonu geri gönderip yenisini veya parasını isteme hakkına sahipsin.