Kargoya veriliyor demek diye biliyorum.Arkadaşlar, 5 gündür herhangi bir değişme olmadığı için şikayet var sitesine başvurdum. Adamlar 30 dk sonra siparişiniz hazırlanıyor aşamasına geçirmiş. Acaba siparişiniz hazırlanıyor tam olarak ne demek?
Arkadaşlar, 5 gündür herhangi bir değişme olmadığı için şikayet var sitesine başvurdum. Adamlar 30 dk sonra siparişiniz hazırlanıyor aşamasına geçirmiş. Acaba siparişiniz hazırlanıyor tam olarak ne demek?
Kargoya veriliyor demek diye biliyorum.
Arkadaşlar, 5 gündür herhangi bir değişme olmadığı için şikayet var sitesine başvurdum. Adamlar 30 dk sonra siparişiniz hazırlanıyor aşamasına geçirmiş. Acaba siparişiniz hazırlanıyor tam olarak ne demek?
Kargoya veriliyor aşaması 1-2 saat içerisinde verilir verilmezse iptal et dostum artık 5 gündür gelmemesi garip.
"Onlar bu ürünü onayladıkları zaman ürün tedarik ediliyor aşamasında oluyor."
Sen sepetini onayladığın da satıcı firmaya da bir onaylama gidiyor. Adamlar iptal edebiliyorlar ellerinde olmadığı için veya satıştan zarar edebilecekleri için tabii bunu yaparlarsa Trendyol tarafından güzel yaptırımları var.
Kargoya veriliyor aşaması 1-2 saat içerisinde verilir verilmezse iptal et dostum artık 5 gündür gelmemesi garip.
Dostum bugün verirler mi senceÜrünü belirlemişler, kargoya verecekler demek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.