Trendyol, SteelSeries Arctis 7x+ kulaklığı iade almıyor

lyrianswx

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Msi Mag Forge M100A | PSU: NZXT C650 650W 80+ Gold | MOBO: Gigabyte B550M DS3H | CPU: R5 5600X PBO 4.80 GHz OC | Cooler: GameMaster GM-420 Tower | GPU: Msi Armor Gtx 1660 ti | RAM: Kingston Beast Black 2x16 3200mhz | SSD: Msi Spatium M450 | Monitor: ViewSonic XG2405-2 144hz | Headset:Hyperx Cloud III Wireless| Mouse: Razer Basilisk V3x Hyperspeed | Keyboard: Rampage Enigma 75
Merhaba,

Bugün, Trendyol resmi satıcıdan aldığım SteelSeries Arctis 7x+ kulaklık ile ilgili yaşadığım deneyimleri ve sonrasında karşılaştığım sorunları anlatacağım. Ürünü aldıktan yaklaşık 7-8 ay sonra bir arıza meydana geldi. Haliyle teknik servise gönderdim. Teknik servis, ürünü yanında ürünün arızalı olduğu belirtilen, bir kağıtla birlikte bana geri gönderdi. Bu kağıdı satıcıya göndererek iade veya değişim talep etmemi söylediler.

Ürünü 21 Aralık’ta ellerine ulaştı. Bana, ürünü 2 iş günü içerisinde inceleyip sorun varsa para iadesi yapacaklarına dair bir mail gönderdiler. Ancak, 2 iş günü sonrasında teknik servis raporuyla arızalı olduğu tespit edilen ürünü analize aldılar ve bugüne kadar bir sonuç alamadım. Bağımsız bir satıcı olsaydı, bu kadar uzun süreceğini asla düşünmüyorum.

Para iadesi alamadığım için yeni bir kulaklık da alamıyorum. Değişim yapılmadığı için kulaklığım yok ve bilgisayarım öylece duruyor. Gerçekten pahalı ve teknolojik ürünleri, çok gerekmedikçe Trendyol resmi satıcıdan almanızı önermem. Bu yaşadığım durumu paylaşmak istedim.

İyi forumlar.

Merhaba,

Bugün, Trendyol resmi satıcıdan aldığım SteelSeries Arctis 7X+ kulaklık ile ilgili yaşadığım deneyimleri ve sonrasında karşılaştığım sorunları anlatacağım. Ürünü aldıktan yaklaşık 7-8 ay sonra bir arıza meydana geldi. Haliyle teknik servise gönderdim. Teknik servis, ürünü yanında ürünün arızalı olduğu belirtilen, bir kağıtla birlikte bana geri gönderdi. Bu kağıdı satıcıya göndererek iade veya değişim talep etmemi söylediler.

Ürünü 21 Aralık'ta ellerine ulaştı. Bana, ürünü 2 iş günü içerisinde inceleyip sorun varsa para iadesi yapacaklarına dair bir mail gönderdiler. Ancak, 2 iş günü sonrasında teknik servis raporuyla arızalı olduğu tespit edilen ürünü analize aldılar ve bugüne kadar bir sonuç alamadım. Bağımsız bir satıcı olsaydı, bu kadar uzun süreceğini asla düşünmüyorum.

Para iadesi alamadığım için yeni bir kulaklık da alamıyorum. Değişim yapılmadığı için kulaklığım yok ve bilgisayarım öylece duruyor. Gerçekten pahalı ve teknolojik ürünleri, çok gerekmedikçe Trendyol resmi satıcıdan almanızı önermem. Bu yaşadığım durumu paylaşmak istedim.

İyi sosyaller.

Sizin adınıza üzüldüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı