Trendyol Turuncu Mağaza güvenilir mi?

Valla dostum geçtiğim Pazartesi Trendyol'dan mouse sipariş verdim hala kargolanmadı. Trendyolu da aradım satan şirketi de aradım. Kargoyu aradım dedikleri şu bilmem kaç milyon sipariş oldugu için acayip yoğunluk var yani ürünün geç gelme ihtimali çok yüksek. Ben hala ürünü almış değilim. Trendyol'un güvenilirliği tartışılır. Uzun süre bekleyeceğini biliyorum yani olay Aliexpress'ten ürün almak gibi bir şeye dönecek gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyoldan bu zamana kadar sorun yaşamadım zaten paranız trendyol güvencesi altındadır diye söylüyor bir sıkıntı çıkacağını sanıyorum ben 3 4 gün önce tüm kıyafet ihtiyaçlarımı aldım hızlı geldi ve sorun olmadı bir sorun yaşarsan kargoda yaşarsın :)
 
3 sene önce aynı mağazanın n11 ilanından xiaomi mi 5 almıştım. O zamanlar fazla satan yoktu kendisi ilgili bir satıcıydı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sen de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.
 
Valla az once mouse ile ilgili yine aradim siparisimi iptal etmemi sonra yenide siparis vermemi istediler sistemde sorun olmus oda beni buldu ondan iptal ettim yeniden siparis verdim 😂
 

Geri
Yukarı