Trendyol desteğe yazdın mı?
Kanka destek dediğin tam olarak ne oluyor orada canlı istek vardı orada seçenekler falan vardı siparişim nerede yazıyorum siparişiniz alındı yaziyor sadece canlı destek tam olarak nerede yani ona yazayım hemen bakar mısın kanka mesaja.
Siparişim nerde kısmından sonra yardımcı olmadı gibi seçenek olmalı.Ona basarsanız canlı desteğe bağlanıyorsunuz sanırımKanka destek dediğin tam olarak ne oluyor? Orada canlı istek vardı orada seçenekler falan vardı siparişim nerede yazıyorum siparişiniz alındı yaziyor. Sadece canlı destek tam olarak nerede yani ona yazayım hemen bakar mısın kanka mesaja?
Bildiğim kadarıyla aldığınız andan itibaren size bir mail gelir. Mailin alt kısmında ya da ortalarında kod yazar. Çoğu site böyle yapıyor fakat Trendyol'u bilmiyorum.
O zaman biraz bekleyin bakalım. Çünkü kod gönderme olayı böyle oluyor.Maalesef 4 saat oldu halen gelmedi.
Ben de geforce now aldığımda trendyol üzerinden 2 gün beklemiştim.Maalesef 4 saat oldu halen gelmedi.
O zaman biraz bekleyin bakalım. Çünkü kod gönderme olayı böyle oluyor.
Not: Az önce bir arkadaşıma sordum 24 saat içinde mail gönderiyorlarmış.
Ben de GeForce NOW aldığımda Trendyol üzerinden 2 gün beklemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.