Trendyol'da satılan MX-4 orijinal mi?

QR kodu okutun, öyle doğrulayın. Bu arada, satıcı Teknobiyotik ise, muhtemelen orijinaldir. Eğer orijinal değilse iade edin ve MX 6 alın.

Orijinal gibi duruyor ama satıcı cevaplarına baktığımda biraz eski tarihli ürün olduğunu gördüm. Bu sebeple daha uyguna satıyor olabilir.

Orijinal gibi duruyor ama satıcı cevaplarına baktığımda biraz eski tarihli ürün olduğunu gördüm. Bu sebeple daha uyguna satıyor olabilir.

Peki performansı nasıldır? Oyun oynarken işlemci sıcaklığı 83 derecelere çıktığı için aldım. Sizce düşürür mü sıcaklıgı?

Mx4 güzel bir macundur uzun süredir değişmediyse etkisini görürsünüz.

Peki performansı nasıldır? Oyun oynarken işlemci sıcaklığı 83 derecelere çıktığı için aldım. Sizce düşürür mü sıcaklıgı?

Eğer eski macununuz çok kötü macun değilse ve soğutucu da kötüyse yine aynı kalabilir. Ancak, soğutucu iyi ve macun kurumuşsa, sıcaklık düşebilir. MX4 ise, MX6 varken pek önermem.

Eğer eski macununuz çok kötü macun değilse ve soğutucu da kötüyse yine aynı kalabilir. Ancak, soğutucu iyi ve macun kurumuşsa, sıcaklık düşebilir. MX4 ise, MX6 varken pek önermem.

İşlemci fanı İntel'in kendi fanı. Macunu bilmiyorum kasayı temızletmeye gonderdiğimde sıkmışlardı. MX4'ü satın aldım artık degistiremem ama bir dahakine MX6 alabilirim. Sıcaklık düşer mi? Macun en son 1 sene önce falan sıkıldı.

İşlemci fanı Intel'in kendi fanı. Macunu bilmiyorum kasayı temızletmeye gonderdiğimde sıkmışlardı. MX4'ü satın aldım artık degistiremem ama bir dahakine MX6 alabilirim. Sıcaklık düşer mi?

İşlemciniz nedir? 12100F, 12400F, 13400F, 13100F, bunlardan birine sahipseniz, stok soğutucu yeterli ve MX4 ile sıcaklıklar normal seviyeye gelebilir, eğer kullanılan macun kötüyse.

Macunu siz sürecekseniz, "X" şeklinde sürün. Nasıl yapılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı