Trendyol'da satılan MX-4 orijinal mi?

@taliscq bu arada, bu çok daha iyi bir soğutucu. Buna da bakabilirsiniz. Tabii, için 10400F fazla iyi.
Yine aynı şekilde sorun bakalım uyumluluğu.

1704467826805.png

Çok daha iyi demek abartı olabilir, AG400 ile benzermiş. Noctua NH-U12S'den daha iyi olduğu söylenmiş, o soğutucunun fiyatı mi şişik anlamadım.

Son düzenleme:
QR kodu okutun, öyle doğrulayın. Bu arada, satıcı Teknobiyotik ise, muhtemelen orijinaldir. Eğer orijinal değilse iade edin ve MX 6 alın.
Satıcı Teknobiyotik ise, muhtemelen orijinaldir.
Evet katılıyoruz, ürünün dağıtıcısı olan firmadır Akortek. Bizde bu markanın ithalatını yapmaktayız.
QR kodu okutun, öyle doğrulayın.
Burada bir sorun olabilir her QR kodu pass olmuş ürün %100 orjinaldir demek doğru olmuyor detaylara girmiyoruz marka ile iletişim halindeyiz.

QR kodu okutun, öyle doğrulayın. Bu arada, satıcı Teknobiyotik ise, muhtemelen orijinaldir. Eğer orijinal değilse iade edin ve MX 6 alın.

Hocam şuan elime geldi. Şu bazı sitelerde orijinal olup olmadığını anlayabiliyormuşuz onları test ettim hepsinde olması gerektiği gibi olduğunu gördüm ama her iki QR kodu da okuttuğumda beni Almanca Arctic sitesine atıyor.
IMG20240108173953.jpg

IMG20240108184826.jpg

Bu da macunun karta sürülmüş hali. Kalite için kusura bakmayın. Sizce orijinal midir hocam?

Hocam şu an elime geldi. Şu bazı sitelerde orijinal olup olmadığını anlayabiliyormuşuz onları test ettim hepsinde olması gerektiği gibi olduğunu gördüm ama her iki QR kodu da okuttuğumda beni Almanca Arctic sitesine atıyor.
Eki Görüntüle 2078473
Eki Görüntüle 2078474
Bu da macunun karta sürülmüş hali. Kalite için kusura bakmayın. Sizce orijinal midir hocam?

Orijinal gibi duruyor. Surulen macun kalitesinden anlamıyorum, ancak ben de aldigim zaman kutusu boyleydi. Almanca site olmasi bence normal. Siteye gidince bir şey yapinca orijinal olup olmadigini soyluyordu, hatirlamiyorum.

Orijinal gibi duruyor. Surulen macun kalitesinden anlamıyorum, ancak ben de aldigim zaman kutusu boyleydi. Almanca site olmasi bence normal. Siteye gidince bir şey yapinca orijinal olup olmadigini soyluyordu, hatirlamiyorum.

Hocam şu küçük QR kodu etiket, kartona yapışık değil. Karta sürerken katı bir ses gelmedi, gayet pürüzsüz bir ses geldi. Yani bunun gibi şeyleri söylüyorlardı ve hepsi olması gerektiği gibiydi. Peki diyelim orijinal değil, işlemciye zarar verir mi?

Hocam şu küçük QR kodu etiket, kartona yapışık değil. Karta sürerken katı bir ses gelmedi, gayet pürüzsüz bir ses geldi. Yani bunun gibi şeyleri söylüyorlardı ve hepsi olması gerektiği gibiydi. Peki diyelim orijinal değil, işlemciye zarar verir mi?

Hayir, omru ve kalitesi fark eder.

Hayir, omru ve kalitesi fark eder.

O zaman ben bu termal macunu sürüp bir test yapayım hocam. Eğer sıcaklık değerleri hiç değişmezse size yazarım. Ben termal macunu sürüp test yapana kadar siz de bu termal macundan daha iyi bir termal macun önerirseniz çok müteşekkir olurum.

O zaman ben bu termal macunu sürüp bir test yapayım hocam. Eğer sıcaklık değerleri hiç değişmezse size yazarım. Ben termal macunu sürüp test yapana kadar siz de bu termal macundan daha iyi bir termal macun önerirseniz çok müteşekkir olurum.

Aslinda, bence macun kuruyana kadar kalsin boyle. Oynamaya gerek yok. Muhtemelen orijinaldir. Ancak, daha iyi macun isterseniz, dedigim gibi MX6 var.

Aslinda, bence macun kuruyana kadar kalsin boyle. Oynamaya gerek yok. Muhtemelen orijinaldir. Ancak, daha iyi macun isterseniz, dedigim gibi MX6 var.

Hocam az önce test yaptım, ne kadar iyi sürebildim bilmiyorum ama dediğiniz gibi X şeklinde sürdüm. RDR2'de 5-10 dakika bi oynadım ve şehir içine girdim. İşlemci %70-%80 kullanımdayken maksimum 80 derece gördü. Sizce iyi midir? Eskisiyle kıyaslayacak olursam eskisinde %70 kullanımlarda 83 derece görüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı