Trendyol'da satılan Windows 11 key hakkında deneyim

10k
250k
İnternetten Free hepsi aynı seyi yapıyor.
Zamanında craclı PCleri bile orijinale çevirdi Microsoft 🤪
Onun için fazla kasmaya gerek yok, 2010 civarından beri böyle kullanıyoruz.
Yüzlerce key verdik ofis dahil daha bu güne kadar sorun yasayan görmedik.
Şu an Free olarak 400 Home, 50 civarı Pro var piyasada.

Orijinalden kasıt o key çalışır. Kod orijinal satım yolu orijinal değil bir gün giderse bir daha alırsınız. Key geçerli ancak alım yolları başka.

Kısaca Microsoft bildiği halde alttan arkadan yandan bir şeylere susuyor. Kendimi veriyor bunu kimse bilemez. Zaten bunlar olmasa o fiyatlar millet alamaz.

Haklısın.
Zamanında cracklı PCleri bile orijinal yaptı Microsoft.

Markalara toplu key satıyor Microsoft ucuza. İnternette satılanlar bu yolla alınıyor. Orijinal yani.

MAK keyler için bu durum geçerli olabiliyor ama Retail'ya da OEM keyleri birden fazla bilgisayarda kullanmanız imkansızdır.

Retail, Microsoft hesabına bağlı keylerdir.

OEM ise kullanıldığında cihazın Anakartına işlenen keylerdir.

MAK keyler için bu durum geçerli olabiliyor ama Retail'ya da OEM keyleri birden fazla bilgisayarda kullanmanız imkansızdır.

Retail, Microsoft hesabına bağlı keylerdir.

OEM ise kullanıldığında cihazın Anakartına işlenen keylerdir.

Oyle degil artık hocam😁
Aynı OEM ile 6 PC
Aynı Retail ile 14 PC etkinleştirdim.
MAK key de haklısın.

Oyle degil artık hocam😁
Aynı OEM ile 6 PC
Aynı Retail ile 14 PC etkinleştirdim.
MAK key de haklısın.

Enteresan vallahi bende Retail keyimi denemiştim Sanal PC de olmuştu sonra ki denemelerimde keyi kabul etmedi. İlk girdiğim Microsoft hesabımda bağlı şekilde kullanıyorum.

2,5 yıldır kullanıyorum retail key 3.5tl ye almıştım windos10 pro yükseltmeyle şu an
windows 11 pro

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 30
Benim gözümde orijinal değil. Keyi kim bilir kaç kişi kullanıyor. Patlarsa hani orijinaldi deriz.

Benim gözümde orjinal. Crack vs kurmadan, virüs yedirmede, KMS değiştirtmeden etkinleştiriyor mu ? Evet. Babamın malı gibi güncelliyor muyum ? Evet. 150TL'ye tavuk dürüm yiyoruz. 3 yıl 5 yıl sonra tekrar etkinleştirme istese umurumda olmaz. Bu arada meşhur sitesinden key aldım yıllardır kullanıyorum. Hatta artık format attığımda tekrar key bile istemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı