- Makaleler
- 8
Bir aylık Digitürk alsam Trendyol üzerinden (25 TL) bu kodu nasıl kullanırım? Ve bu 1 aylık ürün bitince kartımdan para çekilir mi?
Peki bunu android box ta kullanabilir miyim? Kullanılabilir yerler Telefon, bilgisayar ve tablet diyor.BeinConnect'ten mi bahsediyorsun?
Trendyol'dan "KOD" olarak alacaksan sonrasında kartından para çekilmez.
Kullanamazsın. Televizyonda kullanmak için 4'lü paket vardı diye hatırlıyorum. Yani: telefon,bilgisayar,tablet,televizyon. Arada fiyat farkı var. Ondan alman lazım.Peki bunu android box ta kullanabilir miyim? Kullanılabilir yerler Telefon, bilgisayar ve tablet diyor.
Aldım da, ben şu an süper lig’de izleyebiliyorum. Anlamadım.Kullanamazsın. Televizyonda kullanmak için 4'lü paket vardı diye hatırlıyorum. Yani: telefon,bilgisayar,tablet,televizyon. Arada fiyat farkı var. Ondan alman lazım.
Aldığınız pakete süperlig dahildir?Aldım da, ben şu an süper lig’de izleyebiliyorum. Anlamadım.
Yok, değil.Aldığınız pakete süperlig dahildir?
İlk ay için hediye olabilir. Ne aldınız tam olarak?Yok, değil.
Belki ilk defa kullanıyorsanız süperligi 1 ay hediye etmişlerdir. Bilemiyorum.Yok, değil.
Sport Extra + aldım. Zaten bir aylık.İlk ay için hediye olabilir. Ne aldınız tam olarak?
Beinsport kanalları izlenebilir diyor. Zaten bu lig maçlarının çoğu beinsport da çıkmıyor mu? Sanırım süper lig zamanında kanal kilitlenecek.Belki ilk defa kullanıyorsanız süperligi 1 ay hediye etmişlerdir. Bilemiyorum.
Bende Mi Box S kullanıyorum. BeinConnect'e hiç işim düşmedi ...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.