Trendyol'dan alınan RAM bozuk geldi

MEGAPOL

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol'dan RAM satın aldım. Ürün 2 Aralık'ta elime ulaştı, ancak RAM'i bilgisayara 2 gün önce takabildim. Takıldığından beri mavi ekran hataları alıyorum. Memtest ile kontrol yaptım, ancak test sırasında bilgisayar çöktü ve RAM adresleme hatası verdi. Trendyol üzerinden "kusurlu ürün" gerekçesiyle satıcıya bildirimde bulundum. Satıcı, "kusurlu ürünün paketi açılmadı ve kurulum yapılmadıysa iade kodu alabilirsiniz." diyerek yeni parça tedarik edemeyeceklerini belirtti.

Ürünün paketini açtım ve bilgisayara takıp kullandım. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hatalı RAM
Bilgisayarım
Cevap yazma hakkım bitmiş buradan yazıyorum mecbur canlı desteğe yazdığımda belirttim bilgisayara takıp kullandığımı 1 gün boyunca kusur varsa kabul edilir dediler şimdi iade kodu aldım bu cuma geri göndereceğim.

Son düzenleme:
Ülkemizin gerçekleri. Takmadan kusurlu oluduğunu nasıl anlayacaksın.
Trendyola da yazın bu satıcı böyle böyle diyor diye. Hijyen ürünü değil sonuçta
Benim bildiğim mecbur iade almak zorundalar.

Trendyol'dan RAM satın aldım. Ürün 2 Aralık'ta elime ulaştı, ancak RAM'i bilgisayara 2 gün önce takabildim. Takıldığından beri mavi ekran hataları alıyorum. Memtest ile kontrol yaptım, ancak test sırasında bilgisayar çöktü ve RAM adresleme hatası verdi. Trendyol üzerinden "kusurlu ürün" gerekçesiyle satıcıya bildirimde bulundum. Satıcı, "kusurlu ürünün paketi açılmadı ve kurulum yapılmadıysa iade kodu alabilirsiniz." diyerek yeni parça tedarik edemeyeceklerini belirtti.

Ürünün paketini açtım ve bilgisayara takıp kullandım. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hatalı RAM
Bilgisayarım

Aynı olay hepsiburadan başıma geldi RAM aldım geldi taktım görev yöneticisinde 32 yazısını gördüm aradan iki hafta sonra bir daha baktığımda aldığım RAM bir anda bozuldu satıcıyla konuştum iade edebilirsin dedi (tabii ben iade etmeyi unttum :D ) istersen sende satıcıyla konuş olayı anlat

Fatura var mı?
Ürün iadesi Trendyol üzerinden başlatın arızalı çıktı diye. Ve aynı paket ile eğer üzerinde fiziksel bir iz darbe yok ise yollayın iade onayı ile. Paket açılması iade edilemez anlamına gelmez. Alır kontrol eder para iadesi yapılır. Türkiyede yasalar ile ürünler en az iki yıl garantili satılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı