MEGAPOL
Hectopat
Daha fazla
Trendyol'dan RAM satın aldım. Ürün 2 Aralık'ta elime ulaştı, ancak RAM'i bilgisayara 2 gün önce takabildim. Takıldığından beri mavi ekran hataları alıyorum. Memtest ile kontrol yaptım, ancak test sırasında bilgisayar çöktü ve RAM adresleme hatası verdi. Trendyol üzerinden "kusurlu ürün" gerekçesiyle satıcıya bildirimde bulundum. Satıcı, "kusurlu ürünün paketi açılmadı ve kurulum yapılmadıysa iade kodu alabilirsiniz." diyerek yeni parça tedarik edemeyeceklerini belirtti.
Ürünün paketini açtım ve bilgisayara takıp kullandım. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hatalı RAM
Bilgisayarım
Cevap yazma hakkım bitmiş buradan yazıyorum mecbur canlı desteğe yazdığımda belirttim bilgisayara takıp kullandığımı 1 gün boyunca kusur varsa kabul edilir dediler şimdi iade kodu aldım bu cuma geri göndereceğim.
Ürünün paketini açtım ve bilgisayara takıp kullandım. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hatalı RAM
Bilgisayarım
Cevap yazma hakkım bitmiş buradan yazıyorum mecbur canlı desteğe yazdığımda belirttim bilgisayara takıp kullandığımı 1 gün boyunca kusur varsa kabul edilir dediler şimdi iade kodu aldım bu cuma geri göndereceğim.
Son düzenleme: