Trendyol'dan alınan Razer DeathAdder V2 için iade yerine değişim yapılabilir mi?

Hocam baktım da çözüm yok ki. Bir de benim satın aldıgım satıcı Trendyol değil.

Hocam bir de bir şey soracağım bu direk Razer'e mail atsam yardımcı olurlar mı acaba? Şu an Trendyol destek ve servisin destek mailine mail attım.

Hocam mesajları tekrar okudum adamlar diyorlarki değişim yapmak icin elimizde o farenin stoku yok.
İade yapacaklar galiba fakat iade parasıyla ben alamam ki o mouse yi tekrardan yapabileceğim bir şey var mı mouse da cok alışmıştım.
Siz kabul etmediğiniz sürece iade yapamazlar.

Değişim için başka model önerisinler hocam, eğer işi yokuşa sürerlerse e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ortayı bulup, hızlı çözmek isterseniz üst modelini veya beğendiğiniz başka üst model fareyi isteyip, fiyat farkı ödemeyi teklif edebilirsiniz.

Siz kabul etmediğiniz sürece iade yapamazlar.

Değişim için başka model önerisinler hocam, eğer işi yokuşa sürerlerse e-Devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ortayı bulup, hızlı çözmek isterseniz üst modelini veya beğendiğiniz başka üst model fareyi isteyip, fiyat farkı ödemeyi teklif edebilirsiniz.

Hocam bir buçuk gün oldu hala mailime dönmediler ne yapabilirim?

Gelişme var mı hocam?

Yok hocam ben Trendyol'a yazıyorum diyorum eğer ürünü alırsam iade değişim raporum iptal olur onlar da öyle bir şey olamaz bu servisin sorumlulugundadır diyor servise soruyorum onlar da Trendyol'un sorumlulugundadır diyor vallahi billahi aşırı sıkıldım 1 aydır bozuk mouse ile oynuyorum.
Artık mesajlarıma da cevap vermiyorlar. Pazar aksamı yazdıgım yazı hala görülü vs. cevap hiçbir şey yok.

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam, bırakın onlar uğraşsın.

Hocam bir gelişme oldu kaşe ve imzalı şekilde değişim iade raporunu aldım sonra Trendyol'a yazdım bana
Destek talebi açtılar bakalım nasıl ilerleyecek.

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam, bırakın onlar uğraşsın.

Hocam bir de eğer değişim yapmazlar ise iade parasıyla bu alınır mı? 1300 TL iade alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı