Çözüldü Trendyol'dan Corsair Spec Delta RGB Bozuk Geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theRiokoyos

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. Pazartesi akşamı Trendyol yol üzerinden QP'den Corsair Spec Delta RGB 550W güç kaynaklı kasa aldım. Çarşamba günü elime ulaştı ama montajını yaptım diyene kadar yoruldum falan, sonra uyudum test etmeye imkanım olmadı. Bugün açtım, oyun oynuyorum, her şey güzel. Aileme kasayı gösterirken bir şey dikkatlerini çekti, ön en üst fan diğerlerinden farklı duruyordu. Yakından incelediğimde de anladımki en üstteki fan sıkıntılı titreyerek dönüyor ve ses çıkarıyordu. Zaten bu yüzden görüntüsü de ışıktan dolayı farklı gözüküyor, diğerleri dümdüz iken kendisinin titremesi yüzünden yapraklarından ışıkları dağıtımı farklı oluyor. Ben daha önce herhangi bir ürünümde sıkıntı yaşadığım için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Ne yapmam gerek? Ürünü direkt iade mi edeyim yoksa birebir değişim tarzı bir garantim var mı? QP'ye e-posta attım ancak geri dönüş alamadım. Ayrıca iade edersem önceki indirimimi kaybedip fazladan 50 TL, belki daha fazla para ödemem gerekecek tekrar alırken. Ürünümü direkt kutulayıp kutusuna koydum bu arada. Ne yapmam gerek şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı