Trendyol'dan ESET Anti-Virüs lisansı alınır mı?

kharberd

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarıma ESET NOD32 kurmak istiyorum. Kendi sitesinde lisans ücretleri çok uçuk. Trendyol'dan av lisansı alınır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

(site önerilerine açığım.)

Selam, bilgisayarıma ESET NOD32 kurmak istiyorum. Kendi sitesinde lisans ücretleri çok uçuk. Trendyol'dan av lisansı alınır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

(site önerilerine açığım.)
Satıcı güvenilir ise alınır. Yorumlara çok dikkat edin. Bir de lisansın ESET Home'ye tanıplanıp tanımlanmadığını satıcıya özellikle sorun. Lisans ESET Home'ye kaydediliyorsa ve lisans türü ücretli olarak yazıyorsa sıkıntı yok demektir. Fakat NOD32 bence yetersiz hocam. Smart Security aşağısını ben tavsiye etmiyorum. İlla alınacaksa da İnternet security alın. Ayrıca İnternet Security almak isterseniz Google Play Store'de 3 cihaz için toplam 360 Lira hocam. Bu 3 cihazda ister mobil olsun ister PC olsun yine kullanabiliyorsunuz. Sizin ESET NOD32 lisansını satan satıcı ne kadar istiyor ve kaç cihaz için?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-29 195201.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-29 195201.png
    66,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Satıcı güvenilir ise alınır. Yorumlara çok dikkat edin. Bir de lisansın ESET Home'ye tanıplanıp tanımlanmadığını satıcıya özellikle sorun. Lisans ESET Home'ye kaydediliyorsa ve lisans türü ücretli olarak yazıyorsa sıkıntı yok demektir. Fakat NOD32 bence yetersiz hocam. Smart Security aşağısını ben tavsiye etmiyorum. İlla alınacaksa da internet Security alın. Ayrıca internet Security almak isterseniz Google Play Store'de 3 cihaz için toplam 360 lira hocam. Bu 3 cihazda ister mobil olsun ister PC olsun yine kullanabiliyorsunuz. Sizin ESET NOD32 lisansını satan satıcı ne kadar istiyor ve kaç cihaz için?

Hocam, 1 yıl 1 kullanıcı 180TL demişler. NOD32 için. Yorumlarda memnun olan da var, memnun kalmayanda. Siz ne kadara aldınız acaba?

Hocam, 1 yıl 1 kullanıcı 180TL demişler. NOD32 için. Yorumlarda memnun olan da var, memnun kalmayanda. Siz ne kadara aldınız acaba?
Çok para hocam. Değmez. Bir de 1 kullanıcıymış. Ben %30 ya da %40 gibi bir indirim kodu ile sitesinden almıştım. Aldığım zamanda fiyatları şu ana göre uygundu. Benim size tavsiyem telefonunuza ESET'i indirin. Sonra sol panelden ESET Home hesabına girin. Hesap yoksa da bir tane oluşturun. Sonra ana ekrandan 3 cihaz yıllık 360 lira olan paketi seçin ve satın alın. Lisans ESET Home hesabına otamatik eklenir zaten. Ayrıca ödemeyi Nays ile yaparsanız %20 geri iade veriyor. Yani bu da 288 Lira bir şeye denk olmuş olur. Hem 3 cihaz hem de NOD32 değil orta paket olan İnternet Security ürününe sahip olmuş olursunuz. Hem de lisans sahte mi değil mi derdiniz olmaz.

Edit: Nays ile kazanılacak maksimum indirim tutarı 50 TL imiş. Yani 310 liraya gelir.
Edit 2: Google Play Store üzerinden satın alırsanız 1 ayda deneme üyeliği veriyor bildiğim kadarıyla. Yani 13 ay kullanabilir olacaksınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-27-17-57-16-874_com.eset.ems2.gp.jpg
    Screenshot_2023-10-27-17-57-16-874_com.eset.ems2.gp.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Çok para hocam. Değmez. Bir de 1 kullanıcıymış. Ben %30 ya da %40 gibi bir indirim kodu ile sitesinden almıştım. Aldığım zamanda fiyatları şu ana göre uygundu. Benim size tavsiyem telefonunuza ESET'i indirin. Sonra sol panelden ESET Home hesabına girin. Hesap yoksa da bir tane oluşturun. Sonra ana ekrandan 3 cihaz yıllık 360 lira olan paketi seçin ve satın alın. Lisans ESET Home hesabına otomatik eklenir zaten. Ayrıca ödemeyi Nays ile yaparsanız %20 iade veriyor. Yani bu da 288 lira bir şeye denk olmuş olur. Hem 3 cihaz hem de NOD32 değil orta paket olan internet Security ürününe sahip olmuş olursunuz. Hem de lisans sahte mi değil mi derdiniz olmaz.

Edit: Nays ile kazanılacak maksimum indirim tutarı 50 TL imiş. Yani 310 liraya gelir.
Edit 2: Google Play Store üzerinden satın alırsanız 1 ayda deneme üyeliği veriyor bildiğim kadarıyla. Yani 13 ay kullanabilir olacaksınız.

Çok teşekkür ederim hocam. Sağ olasın. Dediğinizi yapacağım.

Peki bu üç cihazın üçü de PC olabiliyor mu yoksa, Mac PC ve mobil olmak zorunda mı hocam?
Fark etmiyor hocam. İster üçünü de PC'de kullanın isterse de üçünü mobilde. Tamamen özgürsünüz diye biliyorum. Tabii ilk başta lisansı mobilden satın alacağınız için bir tanesi direkt oraya gidiyor. Telefondan silip sonrasında da ESET Home'den ilgili mobil cihazın bağlantısını keserseniz boşa çıkmış olur.

Fark etmiyor hocam. İster üçünü de PC'de kullanın isterse de üçünü mobilde. Tamamen özgürsünüz diye biliyorum. Tabii ilk başta lisansı mobilden satın alacağınız için bir tanesi direkt oraya gidiyor. Telefondan silip sonrasında da ESET Home'den ilgili mobil cihazın bağlantısını keserseniz boşa çıkmış olur.

Var olun hocam. Esenlikler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı