Trendyol'dan hangi Windows alınmalı?

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Selamlar Trendyol üzerinden Windows 11 Pro lisans anahtarı alacağım. Biri Retail diğerinde bir şey yazmıyor. Ne gibi farkları var? Hangisi daha mantıklı?

Selamlar Trendyol üzerinden Windows 11 Pro lisans anahtarı alacağım. Biri Retail diğerinde bir şey yazmıyor. Ne gibi farkları var? Hangisi daha mantıklı?

OEM keyler anakarına işliyor formatta vs silinmiyor. Retail key ise Microsoft hesabına işliyor, İhtiyacına göre değerlendirebilirsin.

Son düzenleme:
OEM keyler anakarına işliyor Retail ise formattan sonra siliniyor yeniden alman gerekiyor.
Oem keyler anakarta işler, başka bir bilgisayarda kullanılmaz, fakat Retail keyler microsoft hesabınıza işler dolayısıyla format atsanızda microsoft hesabınızla giriş yaptığınızda keyiniz aynı şekilde kullanılmaya devam eder. Aralarında ev kullanıcıları için en kötü sayılabilecek olanı Volume Mak denilen key türüdür. Birden fazla bilgisayarda aynı keyler kullanılabilir. Ona denk gelmediğiniz sürece çok bir fark olmaz ama Retail mantıken daha kullanışlı.

OEM keyler anakarta işler, başka bir bilgisayarda kullanılmaz, fakat Retail keyler Microsoft hesabınıza işler dolayısıyla format atsanızda Microsoft hesabınızla giriş yaptığınızda keyiniz aynı şekilde kullanılmaya devam eder. Aralarında ev kullanıcıları için en kötü sayılabilecek olanı volume MAK denilen key türüdür. Birden fazla bilgisayarda aynı keyler kullanılabilir. Ona denk gelmediğiniz sürece çok bir fark olmaz ama Retail mantıken daha kullanışlı.

Tamam işte OEM key anakartına işliyor formatta vs silinmiyor, Retail keyin Microsoft hesabına işlediğini düşünmüyorum aldığım Retail veya benim oyle sandığım keyi ayni Microsoft hesabında kullanamamamıştım.

Tamam işte OEM key anakartına işliyor formatta vs silinmiyor, Retail keyin Microsoft hesabına işlediğini düşünmüyorum aldığım Retail veya benim oyle sandığım keyi ayni Microsoft hesabında kullanamamamıştım.
Sizin düşünüp düşünmemeniz durumu değiştirmiyor hocam, dediğiniz gibi demek ki aldığınız key Retail değilmiş.

OEM keyler anakarta işler, başka bir bilgisayarda kullanılmaz, fakat Retail keyler Microsoft hesabınıza işler dolayısıyla format atsanızda Microsoft hesabınızla giriş yaptığınızda keyiniz aynı şekilde kullanılmaya devam eder. Aralarında ev kullanıcıları için en kötü sayılabilecek olanı Volume MAK denilen key türüdür. Birden fazla bilgisayarda aynı keyler kullanılabilir. Ona denk gelmediğiniz sürece çok bir fark olmaz ama Retail mantıken daha kullanışlı.

Teşekkürler. Retail alıyorum.

Sizin düşünüp düşünmemeniz durumu değiştirmiyor hocam, dediğiniz gibi demek ki aldığınız key Retail değilmiş.

Peki hesaba işlediğini görebileceğimiz bir ekran var mı?

Teşekkürler. Retail alıyorum.

Peki hesaba işlediğini görebileceğimiz bir ekran var mı?
Buradan görebiliyormuşum.

1737926581580.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı