PlayStation 5 Slim Dijital alınır mı?

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar, yakında bir PS5 Slim alacağım ve forumda kullananlar varsa diye kullananların deneyimlerini sormak istedim. Memnun musunuz? Herhangi bir sorununuz var mı? PS5 Slim sizce alınır mı? (Dijital olanı almayı düşünüyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dijital denen model disk okuyucusu olmayan model demek. Halihazırda PS4 arşivin ya da kütüphanen zaten yoksa disk okuyucunun olmamasının problemini hiç çekmezsin merak etme. Playstation Plus ile dijitalden oyunları indirip indirip oynarsın. İhtiyacın olmayacak, ama ben kutulu oyun biriktireceğim falan dersen o zaman diskli sürüm alman gerekir. Bende diskli var üç beş tane sevdiğim oyunumu biriktiriyorum sadece. O yüzden o kadar da gerekli bir şey değil merak etme.

Yani anlayacağın klasik PS5 almış olacaksın, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Güle güle kullan şimdiden :)

Dijital denen model disk okuyucusu olmayan model demek. Halihazırda PS4 arşivin ya da kütüphanen zaten yoksa disk okuyucunun olmamasının problemini hiç çekmezsin merak etme. PlayStation Plus ile dijitalden oyunları indirip indirip oynarsın. İhtiyacın olmayacak, ama ben kutulu oyun biriktireceğim falan dersen o zaman diskli sürüm alman gerekir. Bende diskli var üç beş tane sevdiğim oyunumu biriktiriyorum sadece. O yüzden o kadar da gerekli bir şey değil merak etme.

Yani anlayacağın klasik PS5 almış olacaksın, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Güle güle kullan şimdiden :)

Eyvallah :)

Nisanda 24.5'a Bilkom garantili aldım Slim versiyonu. Daha önceden 3 ve 4 kullandığım için kütüphanem kalabalıktı ama şu an oyun fiyatlarına baktığımız zaman absürt derecede pahalı eğer ki maddi açıdan sıkıntı çekmezseniz hem rahatlık hem de DualSense'in hissiyatı ile çok keyif alırsınız hocam şu an sadece GTA 6 için bile bu cihaz alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı