Trendyol'dan Monitör Alınır mı?

Trendyol aracı bir firmadır. ilgili ürünün satıcılar kısmındaki firma bilgilerinden araştırma yapmanızı öneririm.

Bunu tavsiye ederim. Aynı özellikler, daha ucuz ve bilindik satıcı.
Evet bu daha çok hoşuma gitti peki bunu alınca gsync 1 MS ve 144 hz kullanabilmek için hangi kabloyla bağlantı yapmalıyım bazıları diyor ki 1 MS de 144 hz kullanamazsin felan diyor

Evet bu daha çok hoşuma gitti peki bunu alınca gsync 1 MS ve 144 hz kullanabilmek için hangi kabloyla bağlantı yapmalıyım bazıları diyor ki 1 MS de 144 hz kullanamazsin felan diyor

144Hz kullanabilmek için DisplayPort kablosuna ve DisplayPorta sahip bir ekran kartına ihtiyacınız var.
1 ms ve FreeSync,G-Sync aynı anda kullanılmıyor diye biliyorum.

Peki şunu merak ediyorum bir de benim alacağım ekran kartı rtx2060 olcak CS De felan 144 FPS alirimda 144 FPS alamadığım oyunlarda görüntüde bozulma olur mu yada oyunu 75 Hz de çalıştırma imkanım var mıdır

Peki şunu merak ediyorum bir de benim alacağım ekran kartı rtx2060 olcak CS De felan 144 FPS alirimda 144 FPS alamadığım oyunlarda görüntüde bozulma olur mu yada oyunu 75 Hz de çalıştırma imkanım var mıdır
144hz yüksek FPS aldığın durumlarda kırılmaları ve bozulmaları minimuma indirir, düşük fps'te bir farkı olmayacaktır.

60,75 ve 120Hz'de de çalıştırabilirsiniz. CS:GO gibi 1 milisaniyenin bile önemli olduğu oyunların dışında rahatsız etmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı