Osman emre bakır
Centipat
Trendyol'dan monitör alan var mı, güvenilir mi sizce? 144Hz 1 ms 24 inch curved Acer monitör 1600 TL almayı düşünüyorum, güvenilir mi?
Evet bu daha çok hoşuma gitti peki bunu alınca gsync 1 MS ve 144 hz kullanabilmek için hangi kabloyla bağlantı yapmalıyım bazıları diyor ki 1 MS de 144 hz kullanamazsin felan diyorBunu tavsiye ederim. Aynı özellikler, daha ucuz ve bilindik satıcı.
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet bu daha çok hoşuma gitti peki bunu alınca gsync 1 MS ve 144 hz kullanabilmek için hangi kabloyla bağlantı yapmalıyım bazıları diyor ki 1 MS de 144 hz kullanamazsin felan diyor
144hz yüksek FPS aldığın durumlarda kırılmaları ve bozulmaları minimuma indirir, düşük fps'te bir farkı olmayacaktır.Peki şunu merak ediyorum bir de benim alacağım ekran kartı rtx2060 olcak CS De felan 144 FPS alirimda 144 FPS alamadığım oyunlarda görüntüde bozulma olur mu yada oyunu 75 Hz de çalıştırma imkanım var mıdır
60,75 ve 120Hz'de de çalıştırabilirsiniz. CS:GO gibi 1 milisaniyenin bile önemli olduğu oyunların dışında rahatsız etmez.Peki şunu merak ediyorum bir de benim alacağım ekran kartı rtx2060 olcak CS De felan 144 FPS alirimda 144 FPS alamadığım oyunlarda görüntüde bozulma olur mu yada oyunu 75 Hz de çalıştırma imkanım var mıdır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.