Trendyol'dan oyuncu bilgisayarı alınır mı?

Bu ürün sanırım
Yalnız Ryzen 5 3600 işlemci kullanmışlar ben i5 3470 olur diye düşünmüştüm. 🤪
Merak edip yorumları okudum. O kadar acı verici ki. Adamlar çöp sistemi satmak için o kadar çaba veriyor ki en iyi müşteri hizmeti ödülünü alabilirler.
 
Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i?
Atma o zehirli oku

16k var aslında Xbox almayı düşünmüştüm ama bilgisayarı olsa daha iyi olur diye düşündüm.
Kanka indirim bekle bence ben normalde 14liraya rx580 sistem alcaktım ondan 1gün önce süper indirim geldi rtx 4060 sistem 17kya aldım tebilondan
 
Ben city bilişimde çalışmıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Parçaların hepsi çinden geliyor. Parça değişimi istediğiniz zamanda 2. el parça ile değiştiriyorlar. Hatta hyperx ramleri çift taraflı bant ile yapıştırıyorlar. Kesinlikle uzak durulması gerek.
 
Kardesim söyle diyeyim sana bende bunlara bakiyorduk ama 2.el bundan çok daha iyi pcler var asus prime h410m-d i3 10.nesil asus tuf gaming 1650 oc 4gb 512 kiaxio ssd 8x2 16 gb ram bunlari 6.000 tl ye aldım bence hix girme trendyol Hepsiburada n11 gibi yerlerdeki pc lere birde su var bu fiyata daha iyi sistemde toplayabilirsin araştır bak derim
 
Ben City bilişimde çalışmıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Parçaların hepsi Çin'den geliyor. Parça değişimi istediğiniz zamanda 2. el parça ile değiştiriyorlar. Hatta HyperX RAM'leri çift taraflı bant ile yapıştırıyorlar. Kesinlikle uzak durulması gerek.
Şu an kendi evinde bile kullandığın teknolojik ürünlerin %95'i Çin'de üretiliyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı