Trendyol'dan PlayStation 5 alınır mı?

Direk karar vermeden önce araştırılması gereken aletler bunlar sonra pişman olunabiliyor 2 konsol içinde geçerli.

Özel oyun isteniyorsa bence PS5 alınmalı ama özel oyun şart değilse Xbox daha tercih edilesi bence. Oyun fiyatları ve Game Pass'te daha ucuz hem.

Garanti işi sıkıntılı ithalatçı garantili. Onun dışında alınır yani bu fiyatlara Sony garantili bulmak zor ama bir bulmayı deneyin eğer bulursanız Sony garantiliye yapışın.

Fiyat problemi yok benim için sadece bodrumda yaşıyorum ve hiçbir yerde stok yok.

PlayStation ithalatçıların resmi Sony garantisi olmuyor diye biliyorum ithalatçı Xbox'ların en az 1 yıl Microsoft garantisi oluyor eğer xboxmu PS mi alsam diye düşünüyorsanız: Rehber: Kimler Xbox almalı kimler PlayStation almalı?

Bir de bu ürünü buldum Trendyol'da satıcısı hakkında falan hiçbir bilgim yok yorumlara bakabilirsiniz.

Özel oyunları oynamak için istiyorum ben zaten o yüzden PS 5 istiyorum.

Özel oyun isteniyorsa bence PS5 alınmalı ama özel oyun şart değilse Xbox daha tercih edilesi bence. Oyun fiyatları ve Game Pass'te daha ucuz hem.

Evet özel oyun için istıyorum da işte bu Trendyol'dan alınır mı? Sıkıntı cıkar mı onu şey yapamadım.

Az bir miktar daha ekle buradan al. Satıcı da Microsoft kendileri satıyor direkt. Amazon ve Microsoft garanti ve iade de üzmez. Konsol bozulursa Microsoft'ya yenisini gönderir ya da düzgün şekilde tamir ederler. Microsoft bu konuda aşırı titiz.

Bu Sony garantilimi acaba.

Veya vatanın kendi sitesinden sipariş versem İstanbul'dan bir sorun olusur mu Trendyol'dan daha mantıklı gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı