Garanti işi sıkıntılı ithalatçı garantili. Onun dışında alınır yani bu fiyatlara Sony garantili bulmak zor ama bir bulmayı deneyin eğer bulursanız Sony garantiliye yapışın.
PlayStation ithalatçıların resmi Sony garantisi olmuyor diye biliyorum ithalatçı Xbox'ların en az 1 yıl Microsoft garantisi oluyor eğer xboxmu PS mi alsam diye düşünüyorsanız: Rehber: Kimler Xbox almalı kimler PlayStation almalı?
Bir de bu ürünü buldum Trendyol'da satıcısı hakkında falan hiçbir bilgim yok yorumlara bakabilirsiniz.
Az bir miktar daha ekle buradan al. Satıcı da Microsoft kendileri satıyor direkt. Amazon ve Microsoft garanti ve iade de üzmez. Konsol bozulursa Microsoft'ya yenisini gönderir ya da düzgün şekilde tamir ederler. Microsoft bu konuda aşırı titiz.