Trendyol'dan telefon alınır mı?

Yahu bu trendyol ve n11 adlı rezil sitelerin yolladığı sahte, bozuk, sıfır yerine 2. el ürünlerin haddi hesabı yok. Hala insanlar bu siteleri önerebiliyor. "Benaldım doğru geldi" cümlesinin anlamı ne onu da anlamadım. Bir firmanın güvenilmez oldugunu söyleyebilmek için istisnasız her ürününün sahte ya da bozuk mu olması gerek? Bir cümle yazıp aratın nette, onlarca örneği 10dk içine bulursunuz.

Yahu bu trendyol ve n11 adlı rezil sitelerin yolladığı sahte, bozuk, sıfır yerine 2. el ürünlerin haddi hesabı yok. Hala insanlar bu siteleri önerebiliyor. "Benaldım doğru geldi" cümlesinin anlamı ne onu da anlamadım. Bir firmanın güvenilmez oldugunu söyleyebilmek için istisnasız her ürününün sahte ya da bozuk mu olması gerek? Bir cümle yazıp aratın nette, onlarca örneği 10dk içine bulursunuz.
n11 den gecen hafta kulaklık aldım hiçbir sorunu yok, trendyoldan telefon aldık hiçbir sorun yok. Satıcılara dikkat etmek gerekiyor.

n11 den gecen hafta kulaklık aldım hiçbir sorunu yok, trendyoldan telefon aldık hiçbir sorun yok. Satıcılara dikkat etmek gerekiyor.
Ben de zaten yazdığım gibi, her satıcı dahte ürün satıyor demedim. Ben size bir firma söylesem ve desem ki, yolladıklarının yüzde 20si sahte çıkıyor. Oradan mı alırsınız, yoksa sattıklarının yüzde yüzü orjinal olan sitelerden mi? Neden şansını denesin ki mağaza seçmeye çalışarak? O zmana N11 ne işe yarıyor, yani para kazanma yolu nedir bunların? ben de açayım bir firma, doğru satan, dolandırıcı demeden hepsine aracı olayım. Sahte çıkarsa da mağazayla hallet der geçerim.

GM 21 Pro RAM olarak islemci olarak daha iyi neden bunu oneriyorsunuz.

Kanka arkadaşın önerdiği telefon adına konuşmayacağım ama 2015-6 senesınde ilk telefonum General Mobile'dı ve 4 GB RAM'ı vardı sanırım, tam hatırlamıyorum. Cihaz Dead target zombi oyunu oynuyordum o zamanlar onda bile ısınıyordu. Biliyorum ekonomımız ıyı degıl ama bıraz daha bütçe eklemenızı tavsıye ederım. Oyun oynarsınız diye demıyorum ama güç-şarj konusunda tüketimi çok olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı