762mozart
Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar 2024 6 Ekim tarihinde bir kulaklık siparişi verdim ve Vooka marka yerine Blic marka bir kulaklık gönderdiler. Uğraşmak istemedim ve herhangi bir bir şikayette bulunmadım. Ürünün beraberindeki kullanım kılavuzu vesaire her şey yanımda ve ürün bugün bozuldu herhangi bir bir kırıklık ya da kabloda kopma vesaire yok, sanırsam yazılımsal bir sıkıntısı var USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor her bilgisayarda. Yaklaşık 3-4 bilgisayara takmayı denedim ve aynı hatayı verdi. Bende bunun için garantiye göndermek istedim. 8 ay oldu yaklaşık ve ürünün 2 yıl garantisi bulunmakta satıcıya yazdım ancak kafam karışık garanti hakkımı bu yanlış gelen üründe kullanabiliyor muyum?
Ürünün yanlış geldiğini nasıl kanıtlayacağım ya da o satıcıdan aldığımı nasıl kanıtlayacağım düşüncesi kafamı karıştırdı. Ürünün yanında gelen kullanım kılavuzunda satıcının adresi olduğundan emin olmadığım bir adres var, bu yeterli olur mu?
Arkadaşlar şimdi tekrar baktım 9 Ekim tarihinde şöyle bir yorum bırakmışım ve ürün 9 Ekim'de gelmiş

Ürünün yanlış geldiğini nasıl kanıtlayacağım ya da o satıcıdan aldığımı nasıl kanıtlayacağım düşüncesi kafamı karıştırdı. Ürünün yanında gelen kullanım kılavuzunda satıcının adresi olduğundan emin olmadığım bir adres var, bu yeterli olur mu?
Arkadaşlar şimdi tekrar baktım 9 Ekim tarihinde şöyle bir yorum bırakmışım ve ürün 9 Ekim'de gelmiş

Son düzenleme: