Trial reset programının zararları nedir?

Daha fazla  
Kullanmış olduğum yazılım pahalı ben de trial reset için "Kart Club" adında trial reset atan 30 günlük bir yazılım indirdim YouTube'dan izleyerek fakat:

PC'ye reset atmam gerektiğine dair bir yazı çıktığında onayladım sonrasında tarihin ve saatin 2019 yılına geçmişe gittiğini gördüm. Google arama motorunu açtım yazı yazarken tamamlamiyordu, bir tuhaflık olduğunu anladım yazı yazdım enter tuşuna bastım, tarihiniz güncel olmadığı için Google gizli sekme acamiyor diye bir yazı cikti. Ben de seçeneklerden internet saati ile eşleştir deyip sorunu çözdüm, direkt programı da sildim zaten Windows'un kendi antivirüs virüs olarak algıladı.

Şimdi sorum şu bu programın mantığını anladığım kadarıyla geçmişe gorurup ya da programın eski olduğunu dusunursek o tarihte ileriye goturup o şekilde deneme süresini uzatiyordu.

Ben programı sildim kullandığım antivirüs programı ile birlikte ama bu program PC'ye zarar verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız işlem sadece programın yazılımını manipüle edecektir. Time operasyonları reverse engineering methodları yardımıyla uygulanabilir. Burada programın çalıştığı temel fonksiyonlarla oynanmadığı için bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum bilgisayarınıza.

Yaptığınız işlem sadece programın yazılımını manipüle edecektir. Time operasyonları reverse engineering methodları yardımıyla uygulanabilir. Burada programın çalıştığı temel fonksiyonlarla oynanmadığı için bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum bilgisayarınıza.

Ek olarak yaptığınız tüm uygulama katmanlarına nüfuz ettiği için bir bakıma işletim sistemi de yazılıma dahil olduğundan oda manipüle olacaktır. Bu yüzden time operasyonlarından uzak durmalısınız. Bilgisayara virüs veya zarar verdiği için değil durduk yere istemli olarak manipüle ediyoruz sistem güvenlik zaafiyeti varmış gibi hareket ediyor.

Ek olarak yaptığınız tüm uygulama katmanlarına nüfuz ettiği için bir bakıma işletim sistemi de yazılıma dahil olduğundan oda manipüle olacaktır. Bu yüzden time operasyonlarından uzak durmalısınız. Bilgisayara virüs veya zarar verdiği için değil durduk yere istemli olarak manipüle ediyoruz sistem güvenlik zaafiyeti varmış gibi hareket ediyor.
Anladım güvenlik açısından bir virüs teşkil etmiyor,zararsız teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı