Önceden Internet Download Manager için trial reset Regedit dosyasını kullanıyordum bu dosyalar zararlı olabilir mi? Kullanmayı 1 ay önce bıraktım.
Regedit dosyası ise zaten .bat uzantilidir. Sağ tıklayıp not defteri ile içini açabilirsiniz.
Önceden Internet Download Manager için trial reset Regedit dosyasını kullanıyordum bu dosyalar zararlı olabilir mi? Kullanmayı 1 ay önce bıraktım.
Regedit dosyası ise zaten .bat uzantilidir. Sağ tıklayıp not defteri ile içini açabilirsiniz.
Atın orijinal geliştiriciyi o halde. Laf atan doldu forum, icraat yapın.
.reg*Regedit dosyası ise zaten .bat uzantilidir. Sağ tıklayıp not defteri ile içini açabilirsiniz.
Onlarında içini okuyabiliyorsun.Sonunu okumamışsın. IDM çıkalı neredeyse çeyrek asır oldu. Bu deneme muhabbeti geleli de 10 yıl oldu. 10 yıl önce daha Windows 10 yoktu 8 kullanılmıyordu. Hatırlıyorum ilk kez cs.rin.ru'da Rus birisi bunun linkini koymuştu ve Thread'lerden birine pinlenmişti. Sence bu dosya hala Windows 10'da çalışır mı, aklın alıyor mu senin? Bu zamanda. Reg dosyaları tehlikeli, ya kendin yapmalısın ya da düzenle yapıp iyice inceleyip o zaman kullanmalısın. .exe versiyonlarını kullanmamalısın ayrıca.
.reg*
Hayır, executable dosyaları batch değildir. Ayrıca registry dosyaları .bat değil .reg uzantılıdır. .bat'ın içini okuyabilmen .reg ile aynı şey demek değildir.Onlarında içini okuyabiliyorsun.
Alakası yok, reg dosyalarının nesi tehlikeli? Sağ tıkla, aç incele. Kod bilgisi olmayan biri bile az çok ne yaptığını anlayabilir.Sonunu okumamışsın. IDM çıkalı neredeyse çeyrek asır oldu. Bu deneme muhabbeti geleli de 10 yıl oldu. 10 yıl önce daha Windows 10 yoktu 8 kullanılmıyordu. Hatırlıyorum ilk kez cs.rin.ru'da Rus birisi bunun linkini koymuştu ve Thread'lerden birine pinlenmişti. Sence bu dosya hala Windows 10'da çalışır mı, aklın alıyor mu senin? Bu zamanda. Reg dosyaları tehlikeli, ya kendin yapmalısın ya da düzenle yapıp iyice inceleyip o zaman kullanmalısın. .exe versiyonlarını kullanmamalısın ayrıca.
.reg*
İncele tabii, fakat eğer sence konu sahibi bunu yapabilse bu konuyu açar mıydı? Ayrıca VM kullanamıyorum son zamanlarda. Eğer VM'e zamanım olsaydı diğer arkadaşın attığı uygulamayıda incelerdim fakat executablelar ne olursa olsun her zaman belli bir derecede tehlikeli.Alakası yok, reg dosyalarının nesi tehlikeli? Sağ tıkla, aç incele. Kod bilgisi olmayan biri bile az çok ne yaptığını anlayabilir.
Ayrıca .exe versiyonlarının davranış analizleri çıkartıldıktan sonra en ufak sorun olmaz. Keza kullanan kişiler Hybrid Analysis raporları paylaştı, açtık inceledik uygulama tertemiz. Varsayılan kayıt girdilerini değiştirmekten başka bir şey yapmıyor.
İncele tabii, fakat eğer sence konu sahibi bunu yapabilse bu konuyu açar mıydı? Ayrıca VM kullanamıyorum son zamanlarda. Eğer VM'e zamanım olsaydı diğer arkadaşın attığı uygulamayıda incelerdim fakat executablelar ne olursa olsun her zaman belli bir derecede tehlikeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.