Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 24 Ekim 2023 #1 Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir?
Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir?
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 24 Ekim 2023 #2 Nolde Black dedi: Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Normal bir durum. Muhtemelen yeni başladınız 1-2 hafta sonra düzelecektir. Ve de kas kütleniz arttıkça esnekliğiniz tabi ki azalacaktır.
Nolde Black dedi: Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Normal bir durum. Muhtemelen yeni başladınız 1-2 hafta sonra düzelecektir. Ve de kas kütleniz arttıkça esnekliğiniz tabi ki azalacaktır.
Ulusumai Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 2 24 Ekim 2023 #3 Nolde Black dedi: Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Uzun süre çalışmadıysan et kesmiş olabilir ya da dirsek ağrısı olabilir. Sakatlanma olsa farkedersin zaten şişer, morarır.
Nolde Black dedi: Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Uzun süre çalışmadıysan et kesmiş olabilir ya da dirsek ağrısı olabilir. Sakatlanma olsa farkedersin zaten şişer, morarır.
Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 24 Ekim 2023 #4 Gucccuk gurbaaaa dedi: Normal bir durum. Muhtemelen yeni başladınız 1-2 hafta sonra düzelecektir. Ve de kas kütleniz arttıkça esnekliğiniz tabii ki azalacaktır. Genişletmek için tıkla... 6 hafta önce tricepsimi zedelemiştim bu hafta tekrar başladım esnekliğin azalacağını biliyorum ama bunda ekstra olarak ağrı da var.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Normal bir durum. Muhtemelen yeni başladınız 1-2 hafta sonra düzelecektir. Ve de kas kütleniz arttıkça esnekliğiniz tabii ki azalacaktır. Genişletmek için tıkla... 6 hafta önce tricepsimi zedelemiştim bu hafta tekrar başladım esnekliğin azalacağını biliyorum ama bunda ekstra olarak ağrı da var.
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 25 Ekim 2023 #5 Nolde Black dedi: 6 hafta önce tricepsimi zedelemiştim bu hafta tekrar başladım esnekliğin azalacağını biliyorum ama bunda ekstra olarak ağrı da var. Genişletmek için tıkla... Yanma tarzı ağrılar varsa antrenman sonrası olabilecek bir şey fakat batma tarzıysa bir doktora görünmenizde fayda var.
Nolde Black dedi: 6 hafta önce tricepsimi zedelemiştim bu hafta tekrar başladım esnekliğin azalacağını biliyorum ama bunda ekstra olarak ağrı da var. Genişletmek için tıkla... Yanma tarzı ağrılar varsa antrenman sonrası olabilecek bir şey fakat batma tarzıysa bir doktora görünmenizde fayda var.