Tricepsimi geremiyorum

Nolde Black

Hectopat
Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir?

Dün triseps çalıştım dün geceden beri trisepsimi elim sırtıma değecek konuma getiremiyorum sebebi nedir?
Normal bir durum. Muhtemelen yeni başladınız 1-2 hafta sonra düzelecektir. Ve de kas kütleniz arttıkça esnekliğiniz tabi ki azalacaktır.

Uzun süre çalışmadıysan et kesmiş olabilir ya da dirsek ağrısı olabilir. Sakatlanma olsa farkedersin zaten şişer, morarır.

Normal bir durum. Muhtemelen yeni başladınız 1-2 hafta sonra düzelecektir. Ve de kas kütleniz arttıkça esnekliğiniz tabii ki azalacaktır.

6 hafta önce tricepsimi zedelemiştim bu hafta tekrar başladım esnekliğin azalacağını biliyorum ama bunda ekstra olarak ağrı da var.

6 hafta önce tricepsimi zedelemiştim bu hafta tekrar başladım esnekliğin azalacağını biliyorum ama bunda ekstra olarak ağrı da var.
Yanma tarzı ağrılar varsa antrenman sonrası olabilecek bir şey fakat batma tarzıysa bir doktora görünmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…