Trigonometri nasıl çalışılır?

snowman0

Hectopat
Merhaba. Trigonometri bilmediğim için karekök 0 kitabını aldım. Ancak ilk konuları anlasam da biraz ilerledikçe anlamamaya başladım. Video çözümden bakmaya başladım. Soruları daha etkili nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spesifik bir örnek verebilirseniz daha iyi olur, ucu açık bir şey sormuşsunuz. Trigonometri ilk kez öğrenenler için acılı geçen bir konu. Bol bol pratik yapıp üstüne gidilmeli. Konuyu anlamadığınızı düşünüyorsanız farklı kaynaklardan dinlemeyi deneyin tek bir yere bağlı kalmayın. Bazı soru tiplerini bir kez gördükten/öğrendikten sonra yapabiliyor insan anca.

Spesifik bir örnek verebilirseniz daha iyi olur, ucu açık bir şey sormuşsunuz. Trigonometri ilk kez öğrenenler için acılı geçen bir konu. Bol bol pratik yapıp üstüne gidilmeli. Konuyu anlamadığınızı düşünüyorsanız farklı kaynaklardan dinlemeyi deneyin tek bir yere bağlı kalmayın. Bazı soru tiplerini bir kez gördükten/öğrendikten sonra yapabiliyor insan anca.
Aslında yazılı için çalışmaya başladım konuları ilk defa görmüş gibi oluyorum bu da ilk kez öğreniyorum gibi bir şey önce ileriki yılları çalışıp sonra yazılı konularına başlayacağım sadece yazılı konuları için video izlemeyi düşünüyorum sizce doğru bir karar mı sadece kitaptan yaparak konuyu kavrayabilir miyim

önce ileriki yılları çalışıp sonra yazılı konularına başlayacağım
Burada ne demek istediğinizi anlamadım hocam.
sadece yazılı konuları için video izlemeyi düşünüyorum sizce doğru bir karar mı sadece kitaptan yaparak konuyu kavrayabilir miyim
Bu biraz tercih meselesi. Kendi açımdan söyliyim, video izleyerek daha iyi anlıyorum. Video izlerken falanca şeyi neden yaptığımızı orada hoca anlatıyor ama kitaptan okuyarak biraz daha metodları ezberlemiş gibi oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı