A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Ekim 2024 #1 Bi' arkadaşım attı, çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2024
Çözüm onFire 3 Ekim 2024 Cos teoremi kullandım. Paint üzerinde yaptım bazı şeyleri okuyamıyorsan veya anlamadıysan yazabilirsin.
Cos teoremi kullandım. Paint üzerinde yaptım bazı şeyleri okuyamıyorsan veya anlamadıysan yazabilirsin.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Ekim 2024 #2 Üşendim yapmaya ama tanjant alan formülünden çıkacağına eminim. Artı 0 Eksi
KS KS A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 3 Ekim 2024 #3 AliEgemen dedi: Üşendim yapmaya ama tanjant alan formülünden çıkacağına eminim. Genişletmek için tıkla... Tanjant alan formülünü bizimle de paylaşır mısınız? Sinüs'te alan formülünü kastettiniz sanırım, soruda nasıl kullanılacak peki? Artı 0 Eksi
AliEgemen dedi: Üşendim yapmaya ama tanjant alan formülünden çıkacağına eminim. Genişletmek için tıkla... Tanjant alan formülünü bizimle de paylaşır mısınız? Sinüs'te alan formülünü kastettiniz sanırım, soruda nasıl kullanılacak peki?
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 9 3 Ekim 2024 #4 Cos teoremi kullandım. Paint üzerinde yaptım bazı şeyleri okuyamıyorsan veya anlamadıysan yazabilirsin. Dosya Ekleri trigonometri.png 1,3 MB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi Çözüm
Cos teoremi kullandım. Paint üzerinde yaptım bazı şeyleri okuyamıyorsan veya anlamadıysan yazabilirsin.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Ekim 2024 #5 Ali Pınar dedi: Tanjant alan formülünü bizimle de paylaşır mısınız? Sinüs'te alan formülünü kastettiniz sanırım, soruda nasıl kullanılacak peki? Genişletmek için tıkla... Evet onu kastettim 3 senedir kullanmıyorum kafam karışmış Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: Tanjant alan formülünü bizimle de paylaşır mısınız? Sinüs'te alan formülünü kastettiniz sanırım, soruda nasıl kullanılacak peki? Genişletmek için tıkla... Evet onu kastettim 3 senedir kullanmıyorum kafam karışmış
KS KS A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 3 Ekim 2024 #6 onFire dedi: Cos teoremi kullandım. Paint üzerinde yaptım bazı şeyleri okuyamıyorsan veya anlamadıysan yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü bilinmeyenle uğraşacağım için gelmeyeceğini düşünüp AB'ye dik inmemiştim. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
onFire dedi: Cos teoremi kullandım. Paint üzerinde yaptım bazı şeyleri okuyamıyorsan veya anlamadıysan yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü bilinmeyenle uğraşacağım için gelmeyeceğini düşünüp AB'ye dik inmemiştim. Teşekkürler.