Trilogic Glare GP809 gamepad titreşimi oyunlarda çalışmıyor

Thargkrom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde trilogic glare GP809 model bir gamepad var.

Sürücüsünü kurdum, test kısmından titreşimini aktifleştirince deli gibi titriyor ama hiçbir oyunda titreşim vermiyor. Sebebi sizce ne olabilir?
(Kolu genel olarak Steam geniş ekran ile kullanıyorum. Harici bir yazılım (X360ce gibi) kullanmıyorum. Tüm sürücüleri kurulu, oyunlar orijinal.)

Emülatör ile deneyebilirsiniz. X360ce ile Force Feed Back ayarını değiştirip deneyebilirsiniz.

Windows sürümünüz nedir?
Hangi oyunda deniyorsunuz?
Kolun kendi driverini kurdunuz mu?
Merhaba,
Windows 10 kullanıyorum
Farklı oyunlarda denedim. Red Dead Redemption 2, God Of War, Mortal Kombat 11 gibi
Kolun kendisiyle gelen bir cd'si var, ondaki sürücüleri kurdum. Onlar işe yaramayınca bir video buldum titreşim için özel yazılım veriyorlardı. Onu kurdum fakat onda da aynı, driver test kısmında çalışıyor ama oyunda hiçbir tepki yok.

Merhaba,
Windows 10 kullanıyorum
Farklı oyunlarda denedim. Red Dead Redemption 2, God Of War, Mortal Kombat 11 gibi
Kolun kendisiyle gelen bir cd'si var, ondaki sürücüleri kurdum. Onlar işe yaramayınca bir video buldum titreşim için özel yazılım veriyorlardı. Onu kurdum fakat onda da aynı, driver test kısmında çalışıyor ama oyunda hiçbir tepki yok.
Ürünü kullanmadığım için size net bir bilgi veremeyeceğim ama sanırım ürünün sürücüleri eski olduğu için oyunlarda desteği yok (ayrıca ürünün sitesinde herhangi bir sürücü bulamadım). Diğer arkadaşın dediği gibi emülatörlere deneyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Elimde trilogic glare GP809 model bir gamepad var.

Sürücüsünü kurdum, test kısmından titreşimini aktifleştirince deli gibi titriyor ama hiçbir oyunda titreşim vermiyor. Sebebi sizce ne olabilir?
(Kolu genel olarak Steam geniş ekran ile kullanıyorum. Harici bir yazılım (X360ce gibi) kullanmıyorum. Tüm sürücüleri kurulu, oyunlar orijinal.)

X input desteği var mı kolun ayrıca bu tür ucuz kollarda titreşim oyunlarda çalışmıyor çoğu zaman hocam.

X input desteği var mı kolun ayrıca bu tür ucuz kollarda titreşim oyunlarda çalışmıyor çoğu zaman hocam.
Normal test kısmında çalışıp oyunlarda çalışmamasını anlayamadım sadece, zaten bunları bir süre sonra atıp dualshock 4 alacağım fakat aynı sorun onda da olursa diye çekiniyorum. Oyunda ufak da olsa titrese yeterli benim için.
Ek olarak xinput desteğinin olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Yaklaşık 2 yıldır çoğu oyunda oynuyorum tek sorunu titreşim. Bağlantı sorunu hiç yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal test kısmında çalışıp oyunlarda çalışmamasını anlayamadım sadece, zaten bunları bir süre sonra atıp DualShock 4 alacağım fakat aynı sorun onda da olursa diye çekiniyorum. Oyunda ufak da olsa titrese yeterli benim için.
Ek olarak Xinput desteğinin olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Yaklaşık 2 yıldır çoğu oyunda oynuyorum tek sorunu titreşim. Bağlantı sorunu hiç yaşamadı.
Xbox 360 gamepad olarak görünmesi lazım.

Aygıtlarda Xbox 360 gamepad olarak görünmesi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı