Triple-boot yapmak mümkün mü?

Referans olarak bunu kullanabilirsiniz, formattan sonra Ubuntuyu yukarı çıkartmayı unutmayın boot sırasında, dağıtımınızın adı olarak geçer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@222744 GNU GRUB bende çalışmıyor, ne yaptıysam düzeltemedim, o yüzden her bilgisayarı açtığımda F7 tuşuna basarak boot Menu'den seçiyorum;
Eki Görüntüle 2032891
Grubu tekrar kurmayı denediniz mi ve o zaman boot menüden seçersiniz birşey olmaz.

Kurmaya gidiyorum o zaman, Ubuntu'yu üste almama gerek yok bence.

Yani diski bölüp yapacaksanız dediğimide yapabilirsiniz GRUB şeklindede ayrıca önerim Drive booster kullanmayın hem güncel olmayan hem de yanlış driver kurabiliyor.

Yani diski bölüp yapacaksanız dediğimide yapabilirsiniz GRUB şeklindede ayrıca önerim Drive booster kullanmayın hem güncel olmayan hem de yanlış driver kurabiliyor.
@Erdym Monsterin kendi sürücü sitesi var, ordan kurarım en iyisi, aslında flash'ı vardı kendi driverlarının olduğu, kaybettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…