Triple-boot yapmak mümkün mü?

Referans olarak bunu kullanabilirsiniz, formattan sonra Ubuntuyu yukarı çıkartmayı unutmayın boot sırasında, dağıtımınızın adı olarak geçer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@222744 GNU GRUB bende çalışmıyor, ne yaptıysam düzeltemedim, o yüzden her bilgisayarı açtığımda F7 tuşuna basarak boot Menu'den seçiyorum;
Eki Görüntüle 2032891
Grubu tekrar kurmayı denediniz mi ve o zaman boot menüden seçersiniz birşey olmaz.

Referans olarak bunu kullanabilirsiniz, formattan sonra Ubuntu'yu yukarı çıkartmayı unutmayın boot sırasında, dağıtımınızın adı olarak geçer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grubu tekrar kurmayı denediniz mi ve o zaman boot menüden seçersiniz bir şey olmaz.

Kurmaya gidiyorum o zaman, Ubuntu'yu üste almama gerek yok bence.

@Erdym yani şey yapacağım, Windows 10'u boot #2'e çekeceğim, Ubuntu'yu boot #3 flash belleği #1
Flash bellekten boş diske kurulumu yaptıktan sonra, yeniden başlat seçeneğine bastıgımda F2 ile Windows 8.1'i en üste alacağım Flash'ı çıkarıp.

Driver Booster ile tüm uygun sürücüleri kurabilirim, ancak Linux sorun yaratır mı diye düşündüm sadece.

Yani diski bölüp yapacaksanız dediğimide yapabilirsiniz GRUB şeklindede ayrıca önerim Drive booster kullanmayın hem güncel olmayan hem de yanlış driver kurabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı