Sürprizbozan Triss vs Yennefer

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Noria

Decapat
Daha fazla  
Witcher 4 heyecanı başlamışken eski konulardan birini açmak istedim. Oyunları oynayan veya okuyan insanların bu konuda fikrini oldukça merak ediyorum. Sizce Triss mi Yennefer mi (Keira ve Shaniciler yazabilir)?

Witcher 4 heyecanı başlamışken eski konulardan birini açmak istedim. Oyunları oynayan veya okuyan insanların bu konuda fikrini oldukça merak ediyorum. Sizce Triss mi Yennefer mi (Keira ve Shaniciler yazabilir)?
Geralt için cidden kitaplarda ve geçmişe bakarsak en uyumlusu Yennefer. Aralarında gerçek bir bağ var ve sağlam bir kimya. Diğerleri Geralt ile uyumları çok zayıf ve Geralt ile olmaları yanlış.
Geralt'ta zaten Yennefer'ı daha çok seviyor bence.

Tabi şahsen direk bizzat kendim bir Witcher olsam ve ana karakter olsam Shani ile olurdum. Tabi Witcher işine ters bir durum bu ama önemi yok, Nilfgaard'da yeteri kadar para çıkar herhalde.

Witcher 4 heyecanı başlamışken eski konulardan birini açmak istedim. Oyunları oynayan veya okuyan insanların bu konuda fikrini oldukça merak ediyorum. Sizce Triss mi Yennefer mi (keira ve shaniciler yazabilir)?

Benim için güzellik olarak da kişilik olarak da sıralama Yennefer Shani Triss Keira.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı