Trojan bulaşınca kamera izlenebilir mi?

Kayıtlı kredi kartım yok.

Bunla karşılaşam zormudur?

Nasıl yani? ben googleden indirilen bir oyundan trojan yedim.

Hangi oyun ya da indirdiğiniz oyun firmasının yanında güvenli tik işareti yok mu?

Play Store ve App Store bildiğim kadarıyla koyulan uygulamaları ve içerikleri önce denetliyor oradan indirdiğiniz şeyde nasıl virüs çıktı yanlış mı biliyorum beni de aydınlatır mısınız?

Kayıtlı kredi kartım yok.
Şuanda olmaması ileride de olmayacağı anlamına gelmez taramalar da hiç bir sonuç almamanıza rağmen halen virüs olduğunu düşünüyorsanız fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz.

Play Store ve App Store bildiğim kadarıyla koyulan uygulamaları ve içerikleri önce denetliyor oradan indirdiğiniz şeyde nasıl virüs çıktı yanlış mı biliyorum beni de aydınlatır mısınız?
Play store değil google den apk dosyası.

Play store değil google den apk dosyası.
e peki neden playstorede olan oyunu apk olarak indirmeyi tercih ettiniz hileli apk felanmıydı siz virüsü kendiniz çağırmışsınız

e peki neden playstorede olan oyunu apk olarak indirmeyi tercih ettiniz hileli apk felanmıydı siz virüsü kendiniz çağırmışsınız gel benim telefonuma bulaş diye

Şuanda olmaması ileride de olmayacağı anlamına gelmez taramalar da hiç bir sonuç almamanıza rağmen halen virüs olduğunu düşünüyorsanız fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz.
Kafam karışık hocam instagram hesabımda tanımadığım kişiler takip ettiklerimde oluyodu bana şifreni değiştir dediler.

e peki neden playstorede olan oyunu apk olarak indirmeyi tercih ettiniz hileli apk felanmıydı siz virüsü kendiniz çağırmışsınız
Play store de yok oyun sadece apk dosyası ile iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…