Trojan için temiz kurulum gerekir mi?

GTX.1050 TI

Hectopat
Herkese selam ilk öncelikle, yeni aldığım kulaklığı takmak için Rampage sürücüsü sildim, sildiğim anda.

trojan. Multi. Genautorunreg. A isimli virüsü​

Kaspersky tespit etti raporlarda temizlediği gözüküyor yine de temiz kurulum gerekir mi?

Dostum siber yazılımla uğraşıyorum, ve emin ol Kaspersky bile virüs güvencesi olarak Max %75'dir, hatta ve hatta Steam bile virüslü olabilir.

Siber yazılım dediğiniz şey nedir? Siber güvenlik üzerine bir firmada çalışıyorum. Hiçbir antivirüs güvenliği garanti edemez zaten. Ama herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o tür bir program silinme işleminde.

Hocam o kadar da abartmayın :) Steam nasıl virüs olsun.
Rockstar bile korsan oyun satıyor steamde, yani o kadar güvenli dediğiniz şeyler o kadar güvenli değil.

Siber yazılım dediğiniz şey nedir? Siber güvenlik üzerine bir firmada çalışıyorum. Hiçbir antivirüs güvenliği garanti edemez zaten. Ama herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o tür bir program silinme işleminde.
Daha bu işlerde toyum, ama en sağlam korsan sitelerden birinde bir tane sanat programı kurmuştum, 15 tane virüs çıktı, hemen sildirdim, ardından 1 2 milyon tane trojan çıktı 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı