Trojan Microsoft hesabına bulaşır mı?

RE1GN

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar kısa süre önce bilgisayarıma bulaşan bir trojan yüzünden format attım. Aklımda olan bir soru var trojan Windows'un kendi Microsoft hesabına bulaşır mı onu merak ettim. Bilgisayarı kurarken Microsoft hesabımı girdim belki hani Microsoft hesabıma tekrardan giriş yaptığım için trojan geri döner mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs hesaba bulaşmaz. Bilgisayarınızda virüs varken o hesaba giriş yapmışsanız belki hesabınız tehlikeye girebilir. Tek sıkıntısı bu olur, onun dışında olmaz.

Selamlar arkadaşlar kısa süre önce bilgisayarıma bulaşan bir trojan yüzünden format attım. Aklımda olan bir soru var trojan Windows'un kendi Microsoft hesabına bulaşır mı onu merak ettim. Bilgisayarı kurarken Microsoft hesabımı girdim belki hani Microsoft hesabıma tekrardan giriş yaptığım için trojan geri döner mi?
Trojan kendini OneDrive'a kaydetmediyse (ki imkansız) hiç birşey olmaz.

@296822 hocamın dediği gibi OneDrive'da zararlı varsa olabilir onun dışında saldırganlar parola ve e-mail'inizin bilgilerini ele geçirip hesaba erişim sağlayabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı