Forumu niye spamlıyorsun?

Kaspersky yoksa kur sağlam bir antivirüs programıdır. Bi sorun bulursa halleder o.
şu an bitdefender tam sürüm 90 günlük süresi var ve devam ediyor.

Bu arkadaşı izledim ve testler yaptı. Videosunu aşağıya bırakıyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaspersky yoksa kur sağlam bir antivirüs programıdır. Bi sorun bulursa halleder o.
bir de sizde de lazım olursa sınırsız kullanabilitesi var bu yöntem ile;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

admin öyle düşünseydi paylaşmazdı bence. Ayrıca geçenki açtığım konudan bağımsız olarak fark bir şeyden bahsediyorum burada.Tabiki insan önlemini almak ister. Fotoğraflarım, hatıralarım ve kullandığım hesaplar söz konusu.

Sana tek tavsiyem direkt formatlaman.

Çünkü bu tür durumlar riskli.

Bitdefender'da olur o zaman içiniz rahat olsun.
Bide önerdiğiniz video için teşekkürler.

Farklı bir şeyden bahsettiğin yok, aynı soruyu orada da sordun. Sana zararlı bulaşmadığını, konuda verilen gereksiz cevap ve önerileri dinlememeni söyledim. Dünden beri ne yaptıysan hepsi boşuna.
Kardeş seni tanımam etmem farklı insanların farklı görüşlerini almak istememin neresi yanlış? forumun fedaisi felan mısın en önden gideni misin? neyin tribine giriyorsun? diğer insanların cevapları neye göre gereksiz, senin söylediklerin neye göre doğru. Sal da yardımcı olmak isteyen yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…