Trojan nasıl silinir?

Ben başka cihazdan değiştirmenizi öneririm şifreleri fakat isterseniz tarama bittikten sonra bilgisayarınızdan da değiştirebilirsiniz. Ayrıca tarama bitmeden diski kullanmayın bence. Tarama bir hata oluşabilir belki.
bitdefender pc'yi tararken chrome'da technopat sürekli açıktı bir etkisi olmuş mudur acaba?

BitDefender PC'yi tararken Chrome'da Technopat sürekli açıktı bir etkisi olmuş mudur acaba?
Sanmıyorum. Bende eskiden Kaspersky ile tam tarama yaparken Google Maps'de falan gezmiştim, hatta oyun bile oynamıştım. Bir sorun olmamıştı.

Konuya yazılan ilk mesajın ilk kelimesini oku. Yanlış önerilere kulak asmaman söylendi zaten.
@pedroz_1999

tarama şu an bitti. Tüm hesaplarımın şifresini pc'den değiştirsem sorun olmaz değil mi? fotoğrafı attım

Dosya Ekleri

• ensd.PNG
    ensd.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 46
Tarama şuan bitti. Tüm hesaplarımın şifresini PC'den değiştirsem sorun olmaz değil mi? fotoğrafı attım.
Göründüğüne göre temizmiş. Değiştirebilirsiniz isterseniz PC'den. Sonuçta yine aynı PC'den giriş yapacaksınız başka cihazdan değiştirseniz bile.

Dosya Ekleri

• ensd.PNG
    ensd.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 43
  • tarama özeti.PNG
    tarama özeti.PNG
    66,9 KB · Görüntüleme: 33
  • hedeflenen tehdit türleri.PNG
    hedeflenen tehdit türleri.PNG
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
  • tarama seçenekleri.PNG
    tarama seçenekleri.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 52
Sanırsam sıyrıldınız. Bir daha içinde ne olduğunu bilmediğiniz USB bellekleri bir anti-virüs yazılımı aktif değilken takmamaya özen gösterin.

Sanırsam sıyrıldınız. Bir daha içinde ne olduğunu bilmediğiniz USB bellekleri bir anti-virüs yazılımı aktif değilken takmamaya özen gösterin.
İlgilendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu bana iyi bir ders oldu. Bilmediğim ve bana ait olmayan herhangi bir harici diski takmayacağım bilgisayarıma. Şu an bir nebze de olsa için rahatladı. Umuyorum şifreleri değiştirdikten sonra bir sorunla karşılaşmam. Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Son olarak, bu işlemden sonra sizce içim rahat olmalı mı? şifreleri vs. değiştirdikten sonra. 90 günlük tam sürüm bitdefender yüklü şu anda. Sizce ne kadar süre bilgisayarımda yüklü kalmalı?

@mw2ghost Ben çok iyi bir kullanıcı değilseniz sistemde sağlam bir anti-virüs bulunmasını daima öneririm. Bence süresi bitene kadar yüklü kalsın, sonra Kaspersky'a geçmenizi öneririm.

İlgilendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu bana iyi bir ders oldu. Bilmediğim ve bana ait olmayan herhangi bir harici diski takmayacağım bilgisayarıma. Şu an bir nebze de olsa için rahatladı. Umuyorum şifreleri değiştirdikten sonra bir sorunla karşılaşmam. Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Son olarak, bu işlemden sonra sizce içim rahat olmalı mı? Şifreleri vs. değiştirdikten sonra. 90 günlük tam sürüm Bitdefender yüklü şu anda. Sizce ne kadar süre bilgisayarımda yüklü kalmalı?

Trend Micro maximum Security öneririm key olarak çok uygun fiyata buradan alabilirsin hocam. Herhangi bir sorun yaşamadım 3 yıldır kullanıyorum.

1 yıllık 3 cihaz (mobil dahil)

2 yıllık 3 cihaz (mobil dahil)

Trend Micro maximum Security.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı