Kaspersky yoksa kur sağlam bir antivirüs programıdır. Bi sorun bulursa halleder o.kankam senin söylediklerin önemli benim için. İçim rahat rahat oyun oynuyordum, bir anda bir girdim siteye içime kurt düştü.![]()
Kaspersky yoksa kur sağlam bir antivirüs programıdır. Bi sorun bulursa halleder o.kankam senin söylediklerin önemli benim için. İçim rahat rahat oyun oynuyordum, bir anda bir girdim siteye içime kurt düştü.![]()
şu an bitdefender tam sürüm 90 günlük süresi var ve devam ediyor.Kaspersky yoksa kur sağlam bir antivirüs programıdır. Bi sorun bulursa halleder o.
bir de sizde de lazım olursa sınırsız kullanabilitesi var bu yöntem ile;Kaspersky yoksa kur sağlam bir antivirüs programıdır. Bi sorun bulursa halleder o.
admin öyle düşünseydi paylaşmazdı bence. Ayrıca geçenki açtığım konudan bağımsız olarak fark bir şeyden bahsediyorum burada.Tabiki insan önlemini almak ister. Fotoğraflarım, hatıralarım ve kullandığım hesaplar söz konusu.Forumu niye spamlıyorsun?
Trojan nasıl silinir?
Bilmediğim bir USB belleği taktıktan sonra bilgisayarıma trojan virüsü bulaştı. Şu anda Bitdefender indiriyorum. Harici hard diskim var ve bütün sosyal medya hesaplarım, resimlerim, müziklerim, oyunlarım hepsi bu hard diskin içinde. Haliyle bu hard diski komple silemem. Lütfen yardımcı olun ne...www.technopat.net
Sana tek tavsiyem direkt formatlaman.Geçen gün bilgisayarıma USB bellek takmam sonucu, trojan tespit edildi ve karantinaya alındı. Bitdefender ile bilsiyarımı taradım ve sonucunda bir şey çıkmadı. Daha sonra harici ve dahili toplamda 3 diskimi taramam sonucu disklerin hiçbirinde de bir şey çıkmadı. Hesaplarımın tümünün şifrelerini değiştirdim. Yalnız bir tanesinde hesabınıza bilinmeyen bir giriş yapıldı diyor. Birkaç kez aynı bilgisayarda Chrome üzerinden o hesabıma girmem gerekti. Muhtemelen aynı bilgisayardaki girişin uyarısını verdi. Google hesabım güvenlik, Cihazlarım kısmından kontrol ettiğimde sadece "BU CİHAZ" diye benim PC'yi gösteriyor. Aşağıya fotoğrafını da bırakıyorum. Sice hesaplarımın şifresini tekrar değiştirmem gerekli mi?
sence harici hard diskimi ne yapmalıyım. Her şeyim onda sıfırlamam söz konusu bile olamaz. Fotolar vs.Sana tek tavsiyem direkt formatlaman.
Çünkü bu tür durumlar riskli.
şu an bitdefender tam sürüm 90 günlük süresi var ve devam ediyor.
Bu arkadaşı izledim ve testler yaptı. Videosunu aşağıya bırakıyorum;
bir de sizde de lazım olursa sınırsız kullanabilitesi var bu yöntem ile;
Ne demek reis sen bana yardım ettin. Benim de sana az da olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bana.Bitdefender'da olur o zaman içiniz rahat olsun.
Bide önerdiğiniz video için teşekkürler.
Kardeş seni tanımam etmem farklı insanların farklı görüşlerini almak istememin neresi yanlış? forumun fedaisi felan mısın en önden gideni misin? neyin tribine giriyorsun? diğer insanların cevapları neye göre gereksiz, senin söylediklerin neye göre doğru. Sal da yardımcı olmak isteyen yardımcı olsun.Farklı bir şeyden bahsettiğin yok, aynı soruyu orada da sordun. Sana zararlı bulaşmadığını, konuda verilen gereksiz cevap ve önerileri dinlememeni söyledim. Dünden beri ne yaptıysan hepsi boşuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.