Trojan nasıl temizlenir?

RAR içinde bir şey olmaz ama açtıysan silsen bile artık her yere girmiş oluyor.
Ben avlerin bu virüsleri sildiğine inanmıyorum.
Virüs girmesini engelliyorlar ama bir kere virüs girdiği zaman tehdit bulunamadı dese bile 1 hafta sonra tekrar buluyor bana da reklam virüsü bulaşmıştı.
Gerçekten silinsin istiyorsan format atmak şart.

RAR dosyasini acmadim bile VirusTotal'e atarken Windows Defender sildi direk.

RAR dosyasini acmadim bile VirusTotal'e atarken Windows Defender sildi direk.

He o zaman bir şey olmaz.
Bilgisayar da başka anti virüs proglamı var mıydı avler direkt indirmesine izin vermiyor öyle daha güvenli olur ama zaten açmadan silinmiş.
RAR olarak virüslü dosyayı indirsen bile açmadığın sürece bilgisayara bulaşamaz.

He o zaman bir şey olmaz.
Bilgisayar da başka anti virüs proglamı var mıydı avler direkt indirmesine izin vermiyor öyle daha güvenli olur ama zaten açmadan silinmiş.
RAR olarak virüslü dosyayı indirip anti virüsü kapasan bile açmadığın sürece bilgisayara bulaşamaz.

O zaman sorun yok cünkü dedigim gibi sanal bilgisayarda açtığım an bilgisayarla aramda bağlantı koptu gece gece ugrastirdi.

VirusTotal'de tek sorun bulan Avast ise gereksiz korkmuşsunuz Kaspersky veya Malwarebytes bir şey bulmadıysa sorun yoktur.

Siz yine de dosyayı açmayın bence crack tarzı yazılımları önermeyiz.

Şimdi detaylı bir şekilde dosyaya baktım bu Malwarebytes'ın çok gereksiz övüldüğünü düşünüyorum Epic checker ve options var optionsta neyleri nereye kaydedeceği yazıyor Epic checkerı açtığımda sanal makine direkt olarak çöktü ve bunu Malwarebytes bulamadı bilmiyorum yani bende iyi bir av olduğunu düşünüyordum ama bu saatten sonra güvenemem dümdüz RAR'ın içinde duran trojanı göremiyor daha
Ekran görüntüsü 2024-09-06 135541.png
Ekran görüntüsü 2024-09-06 135528.png
Ekran görüntüsü 2024-09-06 135631.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-06 135553.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-06 135553.png
    121,9 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı