Trojan nedir?

dnzsvm

Decapat
Daha fazla  
Az önce taşınabilir harddiskimi Kaspersky ile taramak istedim ama çok uzun sürüyor. 100 bin tarama yaptı daha çok vardı ben durdurdum ve 2 tane trojan adında kötü yazılım buldu virüs galiba sildim. Ama içinde daha olabilir ve ben kendi bilgisayarım ile laptopumda bu harddiski defalarca kullandım. Bilgisayarlardaki yavaşlamalar ve uygulamaların düzgün çalışmaması bundan dolayı mıdır? PClere temiz kurulum yapacağım iyi olur değil mi? Aynı şekilde PC yede bulaşmış şu an fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trojan bir Virüs değil. Paniğe gerek yok. Trojan virüsün bilgisayarınıza güvenlik programına yakalanmadan güvenli olarak girebilmesini sağlamak amacıyla türetilmiş çok kullanışlı bir yazılım sadece.

Artı -1 Eksi
Hocam korkmanıza gerek yok sadece daha dikkatli olmaya çalışın bundan sonra. Temiz kurulum yapmayı unutmayın.
Harddiskimi tarama yaptıktan sonra kullanabilirmiyim?
Hocam peki nasıl bilgisayarınıza bu virüsü sokmuş olabilirsiniz?
Valla harddiskimi yalan olmasın en az 5 6 yıl belki daha fazla süredir kullanıyorum. İnanın hiç bilmiyorum çok PC de kullanıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı