Trojan:Sabsik.FL.A!ml nasıl silinir?

kotyora

Kilopat
Daha fazla  
Vizeler için arkadaşımdan ödev dosyalarını aldım kendisi Kaspersky kullanıyor kendisi virüs olmadığını iddia ediyor fakat Windows Defender ile tarattığımda görseldeki Trojanı gösteriyor nasıl silebilirim, Avast, Malwarebytes kullandım silmeyi bırakın bulamadı bile ne yapabilirim.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 198
Dosya çok tehlikeli bir trojan, sisteme çok büyük zarar verebilir. Kaspersky deneme sürümü ile tam tarama yap. Çıkanları sil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vizeler için arkadaşımdan ödev dosyalarını aldım kendisi Kaspersky kullanıyor kendisi virüs olmadığını iddia ediyor fakat Windows Defender ile tarattığımda görseldeki trojanı gösteriyor nasıl silebilirim, Avast, Malwarebytes kullandım silmeyi bırakın bulamadı bile ne yapabilirim?

Defender kötü bir antivirüstür.

Malwarebytes, Kaspersky virüs bulmuyorsa sıkıntı yoktur.

Vizeler için arkadaşımdan ödev dosyalarını aldım kendisi Kaspersky kullanıyor kendisi virüs olmadığını iddia ediyor fakat Windows Defender ile tarattığımda görseldeki Trojanı gösteriyor nasıl silebilirim, Avast, Malwarebytes kullandım silmeyi bırakın bulamadı bile ne yapabilirim.
Windows Defender virüsü karantinaya almış olabilir mi? O yüzden bulamıyor olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı