Trojan virüsü nasıl silinir?

zodyistired

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce arkadaşım bir dosya attı korsan oyunu bunu indir oynarız dedi ben de indirdim 4 GB şeyi 3 4 saatte indirim bayağı bir sürdü normalde internet indirme hızım böyle değil sonra indirdim sildim bana Windows Defender'de tehdit bulundu mesajı geldi ha bire geliyordu ama engelliyordu. Bugün de yine geldi sinirlendim baktım bayağı trojan yazıyordu ne yapabilirim bunu silmek için? Cillop gibi PC bir anda yavaşladı ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce arkadaşım bir dosya attı korsan oyunu bunu indir oynarız dedi ben de indirdim 4 GB şeyi 3 4 saatte indirim bayağı bir sürdü normalde internet indirme hızım böyle değil sonra indirdim sildim bana Windows Defender'de tehdit bulundu mesajı geldi ha bire geliyordu ama engelliyordu. Bugün de yine geldi sinirlendim baktım bayağı trojan yazıyordu ne yapabilirim bunu silmek için? Cillop gibi PC bir anda yavaşladı ne yapmam gerekiyor?

Kaspersky indirip tam tarama yapın. Kaspersky siler.

MBAM, AdwCleaner ve KSClerden birini kurun önerim hepsini kurup tarama yapmanız

Yani format kesin gibi ama sen Kaspersky kur ve tarat.
Sıkıldım artık sizlerden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı