Trojan virüsü nedir?

585599

Decapat
Selamünaleyküm arkadaşlar konuyu çok uzatmayacağım Zula'da sıkıldım ve 3. parti yazılım açmak istedim fakat indirdim dosyayı açar açmaz Avast antivirüs programı bir sürü torjan buldu. Arkadaşlarımdan birisi Malwarebytes indir tarat dedi indirdim Malwarebytes'ı Avast antivirüs programı Malwarebytes antivirüs programını torjan virüs olarak sildi nedir bu trojan? Anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torjan mi trojan mi? Her neyse Malwarebytes indirin ve güvenli modda tam tarama yapın. 3 parti yazılım eğer ücretsiz ise içinde belki de miner bile olabilir.

Online oyunlarda sıkılınca hile mi açarsınız genellikle?

Avast'ı ilk önce sisteminizden kaldırın, iyi bir AV değil. Sonra Malwarebytes ile tarama yapın. Muhtemelen virüs temizlenecektir. Sonra isterseniz sisteminize Kaspersky, Bitdefender gibi bir AV indirip tekrardan tarama başlatabilirsiniz.

Bu süreçte hiçbir hesabınıza şifreyle vs. giriş yapmayın, bir yerlere bilginizi girmeyin.

Online oyunlarda sıkılınca hile mi açarsınız genellikle?

Avast'ı ilk önce sisteminizden kaldırın, iyi bir av değil. Sonra Malwarebytes ile tarama yapın. Muhtemelen virüs temizlenecektir. Sonra isterseniz sisteminize Kaspersky, BitDefender gibi bir av indirip tekrardan tarama başlatabilirsiniz.

Bu süreçte hiçbir hesabınıza şifreyle vs. giriş yapmayın, bir yerlere bilginizi girmeyin.

Evet çoğunlukla CS:GO'da belli etmeden global kasıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kastığım Steam hesaplarının hiçbiri benim değil ve hile açtığım laptop ayrı kendi bilgisayarım ayrı.
Olay zaten sizin banlanmanız değil üstüne bir de milletin hesabına girip hile açıyorsunuz öyle mi? Birde burada rahat rahat anlatıyorsunuz bunu gördükten sonra size yardım eden olursa yazıklar olsun.

Torjan değil trojan. Bir çeşit arka kapı bırakıp zombi bilgisayar haline getiren virüs. Girdiğini anlamazsın bile çünkü arka planda çalışır bilgisayara zarar vermiyor gibi görünür ama işler çok farklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı