Şimdi kardeşim bak benim 7300+saat CS:GO saatim var ben bu sürenin 6500+saatini hilesiz oynadım ben ne güzel arkaşlarımla rekabetçi de hilesiz rank kasıyoruz yenerken karşıdaki adam hile açıp Allah'a peygambere sövüyor.
Ben de benim aşamadan ne eksiğim var diye düşündüm önümde canavar gibi PC var mı var onda PC var mı var neden hep beni o vuruyor ben vuramiyorum benim o adamdan ne eksiğim var bende hile açmak istedim psikolojik olarak beynim böyle bir şey istedi fakat benim hesabım pahalı bir hesap belli etmeden oynamaya başladım sosyal medyada o kadar hile kullanan adam var hepsini destekliyorsunuz ben burada CS:GO'da hile açtım diye mi kötü oluyorum ben CS:GO'dan başka oyunlar da oynuyorum örneğin Valorant GTA 5 Online RP RDR 2 Online Rainbow Six Sage GTA 5 hile kaynıyor ama benim GTA 5 Online da bir kere bile hile yaptığımı göremezsin başkasının oyununu zehir ettimi göremezsin Valorant eğlenmek için girdiğim oyun ki çok da basit bir oyun o oyunda bile çok fazla hile görür oldum fakat ben sevgilim ile girdiğim için yani oyunda belli bir amacım olmadığı için hile açmıyorum RDR 2 Online zaten niye açayım Rainbow Six Sage asla açmıyacağım oyunlar arasında Battlefield serisi Battlefield'ı ve Battlefield V hile kaynıyor ama ben onlarda da belli bir amacım olmadığı için gene hile açmıyorum benim emeğime saygı duymayana bende saygı duymam adam rekabetçi de yenilirken hile acıyor yeniyor üstüne bana Allah'a sövüyor neyse umarım anlamışsındır beni.