Trojan virüsü silinmiş midir?

Yani bence ona da bulaşmaz ama Rufus ile flash belleğe ISO yazdırmak daha garanti olur. Taramalarda bir şey çıkmazsa ve önemli belgeniz yoksa eğer bir sıkıntı gözlemlemezseniz kalabilirsiniz.(yanlış yönlendirmek gibi olmasın)

Şu krd ile de taratayım o da bulamazsa öylece kullanmaya devam edeceğim sanırım.

Hocam çoğu test diyorsunuz o testleri atar mısınız çok merak ettim siz direk Windows Defender fanboyu falan mısınız yoksa bizzat Windows Defender mı?
Youtube'a girip "Is Windows Defender good enough?" yazarsanız testleri görürsünüz. Ayrıca arkadaş Malwarebytes indirip test etmiş ve virüs bulamamış. Demek ki Defender yeterli gelmiş.

Bu arada krd de virüs bulamadı. Ama bu bilgisayara virüsü sadece indirmiştim. Asıl diğer bilgisayarda çalıştırmıştım. Mbab ve krd teslerini diğerine de yapıp sonucu yazacağım. İyice çekişmeli bir hal aldı durum bakalım hangi taraf kazanacak 😁😆

Bu arada krd de virüs bulamadı. Ama bu bilgisayara virüsü sadece indirmiştim. Asıl diğer bilgisayarda çalıştırmıştım. Mbab ve krd teslerini diğerine de yapıp sonucu yazacağım. İyice çekişmeli bir hal aldı durum bakalım hangi taraf kazanacak 😁😆
E virüs çalıştırmadıysanız zaten hocam algılayıp silmesi kolay iş. Onu az çok tüm antivirüsler yapar ama yani çalıştırdıktan sonra o regedite bulaşacak, bilmem neye sıçrayacak onu çözmek Windows Defender'ın harcı değil.

Haklısınız asıl olay diğer bilgisayardaydı bakalım onda ne çıkacak mbab ve kdrde.

Ve asıl PC'de de virüs bulunamadı. Regedit'e bulaşsaydınız bulurdu değil mi bu malwawebytes ve krd?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı